Life

Anca Dimancea anunță că 3 zodii au dat lovitura! Începe o perioadă excepțională, care va dura până după Paște

Anca Dimancea anunță că 3 zodii au dat lovitura. Vine o perioadă excepțională pentru ele, care va dura până după Paște.
14.04.2024 | 12:34
Anca Dimancea anunta ca 3 zodii au dat lovitura Incepe o perioada exceptionala care va dura pana dupa Paste
Anca Dimancea anunță că 3 zodii au dat lovitura. Sursă foto: Pinterest, captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea știe ce zodii au dat lovitura. Pentru trei nativi începe o perioadă excepțională. Aceasta va dura până după Paște, mai exact până pe 8 mai, deci e suficient timp astfel încât mari dorințe să fie îndeplinite.

Anca Dimancea anunță că 3 zodii au dat lovitura

Șobolan

Norocul e de partea acestor nativi pe plan financiar. Se anunță o potențare a prosperității și de asemenea, o perioadă benefică și pe plan profesional. În sfârșit reușesc să își revină pe diferite planuri și pot începe chiar și noi proiecte care să le aducă bani.

ADVERTISEMENT

Bivol

În cazul acestor nativi veștile nu sunt atât de bune. Până le 8 mai pot avea loc diferite dezamăgiri, dar și trădări. Contează modul în care ei tratează situația. De asemenea, este important să aibă și răbdare și să știe cum să comunice la muncă și nu numai. Există și un risc de accidentări cu metale ascuțite.

Tigru

Anca Dimancea spune nativii acestei zodii au dat și ei lovitura, la fel ca Șobolanii. Este luna lor, cu o putere imensă pe plan financiar, dar și profesional. Au energie, însă trebuie să își asculte și intuiția. Și pe plan amoros sunt bine aspectați până pe 8 mai, a spus astrologul la Wownews.

ADVERTISEMENT

Iepure

Și nativii acestei zodii au dat lovitura, spune Anca Dimancea. E o lună excepțională pentru ei din numeroase puncte de vedere. Se anunță mare succes pe plan profesional, dar și personal. Își fac planuri, însă vor exista și niște obstacole. Au puterea însă să le depășească.

Dragon

O perioadă dificilă pentru acești nativi. Steaua bolilor s-a dublat, spune astrologul, astfel că pot exista câteva probleme. De asemenea, nu e exclus ca anumite relații să se ”îmbolnăvească”. E important însă să nu aibă așteptări de la alții în perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Acești nativi împart cu Dragonul steaua 2 a bolilor. Anca Dimancea spune că nativii acestei zodii vor avea de învățat câte ceva pe plan spiritual. Pot exista încercări grele. De asemenea, e important să fie atenți la ceea ce ține de partea de sănătate.

Trădări și frustrări pentru Oaie

Cal

Trebuie acordată o atenție sporită posibilelor accidentări, minciuni, dar și trădări. De asemenea, ei trebuie să fie atenți la reacțiile agresive pe care le pot avea. E vorba și de reacții fizice, dar și de anumite reacții verbale.

ADVERTISEMENT

Oaie

Și acești nativi pot avea parte de trădări, frustrări, dar și nemulțumiri. Nu se simt înțeleși de ceilalți, însă e bine să răspundă cu eleganță orice ar fi. O veste bună este că au o stea care le poate aduce prosperitatea până pe 8 mai.

Maimuță

Nativii acestei zodii, spune Anca Dimancea, o duc mai bine decât Oaia. În cazul lor vin vești bune pe plan profesional. De asemenea, vor avea parte și de prosperitate, astfel că lucrurile se aranjează pentru ei din mai multe puncte de vedere.

Cocoș

Au o lună proastă, dar Dragonul, prietenul aliat, i-ar putea salva. Steaua 5, a dezastrelor, este dublă. Asta înseamnă că pot exista probleme în relații, pe plan financiar, profesional, dar și pe partea de sănătate pentru ei.

Câine

Acești nativi sunt creativi și e bine să profite de acest lucru. Cine e singur poate să își găsească jumătate, chiar dacă există obstacole pe acest plan. Important este să gestioneze orice tip de situație cât mai bine.

Mistreț

Anca Dimancea anunță o perioadă frumoasă și pentru nativii acestei zodii. Au energie, dar și multe idei. Important este să știe cui să i le transmită. Pot obține o poziție mai bună, dacă știu cum să o ceară. De asemenea, deși următoarea perioadă va fi una care va cere eforturi suplimentare, la final, roadele vor fi culese.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de...
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de Pensii spune CINE se ÎNCADREAZĂ
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Aurul din bucătărie. Ce nu știați despre țelină
Aurul din bucătărie. Ce nu știați despre țelină
Avion prăbuşit, nu există supravieţuitori!
Avion prăbuşit, nu există supravieţuitori!
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”