Life

Anca Dimancea dezvăluie cum să te ferești de rele până la finalul anului. Nu trebuie să faci acest lucru banal: “Nu vrem asta”

Ce trebuie să faci pentru a sta departe de ghinion tot anul. Anca Dimancea, sfaturi esențiale pentru a avea noroc în Anul Dragonului.
11.03.2024 | 19:32
Anca Dimancea dezvaluie cum sa te feresti de rele pana la finalul anului Nu trebuie sa faci acest lucru banal Nu vrem asta
Ce recomandă Anca Dimancea pentru prosperitate în Anul Dragonului. Sursa foto: Freepik, captură Youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul Dragonului este foarte important pentru cei care vor să atragă norocul și prosperitatea de partea lor. Nu este deloc ușor să ai un an lipsit de probleme, iar pentru asta, trebuie să ții cont de câteva aspecte. Iată ce recomandă Anca Dimancea în anul Dragonului.

Anca Dimancea te învață cum să atragi norocul de partea ta în Anul Dragonului

Anul Dragonului este unul dintre cei mai importanți ani din punct de vedere astral și nu numai. Este perioada perfectă pentru a-ți propune lucruri mărețe și pentru a le duce la îndeplinire.

ADVERTISEMENT

Este foarte important, de asemenea, ca în Anul Dragonului să te folosești de toată energia pe care o ai. Însă, trebuie să știi cum să o dozezi. Înțelepciunea este cheia tuturor problemelor cu care te vei confrunta.

Anul Dragonului de Lemn este un an caracterizat de trăsături importante, precum curaj, optimism și încredere în propriile forțe. Astrologii spun că acum este cea mai bună perioadă în care visele pot deveni realitate, iar toate obstacolele sunt depășite cu brio.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să ții ghinionul departe de tine, trebuie să știi că este important să ții cont de anumite aspecte. Despre pașii pe care trebuie să îi respecți pentru a atrage norocul de partea ta a vorbit Anca Dimancea, în emisiunea WOWZodiac.

Ce recomandă astrologul pentru a ține ghinionul la distanță

Astrologul a subliniat faptul că este esențial ca în această perioadă să nu se aprindă deloc lumânări în centrul casei. La fel de importantă este și evitarea acestei zone, mai ales când vine vorba de anumite discuții purtate la masă.

ADVERTISEMENT

”Anul de Dragon înseamnă putere și trebuie să știm ce facem cu ea. (…) Trebuie să nu facem activități importante în centrul casei. Încercați să nu aveți discuții la masă, să nu aprindeți lumânări în centrul casei.”, a spus Anca Dimancea în emisiunea WOWZodiac.

De asemenea, pentru a ține ghinionul la distanță, nici copiii nu trebuie lăsați să se joace prea mult timp în mijlocul casei. Nici măcar culcușul animalelor de companie, acolo unde acestea există, nu trebuie amplasat în centrul casei.

ADVERTISEMENT

”Nu lăsați copiii să se joace timp îndelungat în centrul casei și nu puneți culcușul animalelor de companie acolo. Ele vor fi primele afectate, animalele sunt mai sensibile decât oamenii.”, a mai spus astrologul în emisiunea menționată.

Pentru a vă asigura că sunteți protejați de orice energie negativă și de ghinion, puteți amplasa în casă o plăcuță cu rugăciunea Sutra. Anca Dimancea recomandă acest lucru, mai ales că este o mantră de protecție a casei.

”Nu uitați de elementul anului, o plăcuță cu Sutra care e o rugăciune, o mantră complexă de protecție a întregii case. Orice casă ar trebui să aibă și placa Tai Sui, care protejează întreaga casă și pe toți locatarii.”, a conchis Anca Dimancea la WOWZodiac.

ADVERTISEMENT