Life

Anca Dimancea știe ce zodii vor avea noroc din plin în iulie 2023. Prosperitate pentru acești nativi

Anca Dimancea despre nativii care sunt binecuvântați în iulie 2023. Bunăstare și avuție pentru aceste semne zodiacale.
18.06.2023 | 07:00
Anca Dimancea stie ce zodii vor avea noroc din plin in iulie 2023 Prosperitate pentru acesti nativi
Anca Dimancea despre nativii care sunt binecuvântați în iulie 2023. Bunăstare și avuție pentru aceste semne zodiacale. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea știe ce zodii vor avea noroc din plin în iulie 2023. Prosperitate pentru acești nativi. Renumitul astrolog a dezvăluit în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV, care sunt previziunile complete.

Anca Dimancea despre nativii care sunt binecuvântați în iulie 2023. Bunăstare și avuție pentru aceste semne zodiacale

Anca Dimancea susține că cei 12 nativi vor fi binecuvântați în curând, în special în perioada 18 iunie – 17 iulie 2023. Astrologul spune că unele semne zodiacale au parte de bunăstare și avuție. Luna aceasta este a nativului Cal.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Urmează o perioadă care cere răbdare. Astrologul recomandă o vacanță într-un loc cu aer curat, undeva în natură. În iulie nu trebuie luate decizii importante, mai degrabă stai pe margine.

Bivol

Veștile nu sunt deloc bune. E o perioadă nefastă pe plan sentimental, apar unele cheltuieli neprevăzute și foarte mari, dar și posibile accidentări, pierderi financiare sau chiar a locului de muncă.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai aceeași energie cu cea a Bivolului, însă o duci mai bine. Poți deveni justițiar și să îți ceri drepturile care ți se cuvin. Anul viitor sigur te vei răzbuna pentru că nu uiți.

Iepure

E o lună de ușoară penalizare, în care apar nemulțumiri la serviciu sau neplăceri medicale. Perioada asta stai mai mult pe tușă, dar mai sunt și zile bune.

ADVERTISEMENT

Dragon

Planul comunicării este afectat, apar certuri și bârfe. Relația de cuplu se poate destrăma dacă nu ești atent. Se cere atenție sporită la procese și luarea deciziilor.

Șarpe

Ai nevoie de susținere pe care o primești de la cineva care vine în sprijinul tău. Ești mai liniștit și nu la fel de vehement ca înainte. Poți fi înțeles greșit de ceilalți.

ADVERTISEMENT

Cal

Beneficii datorită unei dublări a stelei prosperității. Ești mulțumit, știi ce să faci cu banii și începi un job mai bun. E bine să profiți de toate șansele și oportunitățile care apar.

Capră

Se cere o atenție sporită la sănătatea celor dragi. E timpul să profiți din punct de vedere profesional. E momentul oportun să începi proiecte de succes.

Maimuță

Este o lună foarte benefică, în care poți conduce exact așa cum îți dorește. Dragostea aduce succes și poți fi văzut foarte bine de ceilalți.

Cocoș

Se dublează o stea cu două tăișuri. Ai energie bună, dar pot apărea mici accidentări, dar și alte probleme de sănătate.

Câine

Vine o lună de aliat, cu o dublare a energiei dezastrelor și distrugerilor. Pot pierde bani. În plus, Anca Dimancea anunță că pot reveni și anumite probleme de sănătate.

Mistreț

Persoanele din această zodie au aceeași energie cu cea a Câinelui. Astrologul susține că acestea au nevoie de ajutor și o atenție mare la accidentări și la tăieturi.

ADVERTISEMENT