Life

Anca Dimancea știe care sunt obiectele care aduc prosperitate în casă. Trebuie să le ai mereu în apartament

Anca Dimancea știe care sunt obiectele care aduc prosperitate. Trebuie să le ai în casa ta pentru a aduce mereu norocul asupra familiei.
06.05.2023 | 21:35
Anca Dimancea stie care sunt obiectele care aduc prosperitate in casa Trebuie sa le ai mereu in apartament
Anca Dimancea știe care sunt obiectele care aduc prosperitate în casă. Foto: Colaj Fanatik / Captură Wownews și Pixabay
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a spus care sunt obiectele care aduc prosperitate în casă. Oricine le poate avea în apartament, dar trebuie să ai grijă și la factorii care îți pot dăuna!

Anca Dimancea știe care sunt obiectele care aduc prosperitate în casă

Sunt mai multe obiecte pe care le putem pune în casă și să ne aducă prosperitate. Casa este locul unde petrecem cel mai mult timp, așa că de acolo ne tragem inclusiv prosperitatea și norocul.

ADVERTISEMENT

„Casa este altarul nostru. Acolo dezvoltăm activitățile importante. În casă este important să stimulăm sectoare benefice. Sectorul de sud-est al casei este sectorul prosperității.

Este un sector de lemn, nu se poate schimba în alt element. Cum poate să fie stimulat? Cu apă. Apa este și element de aduce a prosperității în Feng Shui. Nu trebuie să fie agresivă”, a explicat Anca Dimancea pe canalul de Youtube Wownews.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru a pune apă în sectorul de sud-est putem pune tablouri, dar doar unele cu marea calmă. Nici cascadele nu sunt bune sau apele tulburi, pentru că vor aduce violență în casă.

„Nu se recomandă tablouri cu marea învolburată sau cu furtună pe mare, cascadă. Putem să aducem o fântână, să o punem în priză. Apa trebuie să curgă cam 3-4 ore pe zi. Să nu se audă puternic, să fie un sunet plăcut”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Mai putem să folosim și statuete, în diferite culori. Spre exemplu, culoarea albastră este aducătoare de prosperitate. La fel și cifra opt.

„Este o statuetă opt, albastră care se amplasează în sectorul prosperității. Simbolizează apa și cifra opt care aduce energie de prosperitate”, a mai povestit specialista.

ADVERTISEMENT

Portocalele aduce prosperitate în casa ta

Ce mai putem aduce în casă sunt portocalele. Dacă sunt puse în camera de zi, acestea pot atrage o foarte mare prosperitate. În Feng Shui, acestea sunt aducătoare de bine pentru că sunt singurele fructe sferice și portocalii.

„Sunt recomandate portocalele. Sunt cele mai bune. De ce? Energia stelei opt este energie de pământ, este reprezentată de culori tari.

Galbenul și portocaliul. Forma rotundă ne aduce prosperitate. De aceea se spune că e bine să mănânci la o masă rotundă. Trebuie să fie opt portocale”, a mai completat specialista.

Un lucru important de precizat este că aceste obiecte pentru prosperitate trebuie mutate în funcție de perioade, de la an la an.

ADVERTISEMENT
Tags: