Life

Anca Dimancea vine cu zodiacul chinezesc pentru februarie 2024. Trei nativi, în pericol

Anca Dimancea oferă zodiacul chinezesc pentru februarie 2024, o lună de Bivol în care ne vom axa pe muncă mai mult ca oricând.
14.01.2024 | 10:28
Anca Dimancea vine cu zodiacul chinezesc pentru februarie 2024 Trei nativi in pericol
Anca Dimancea, zodiac chinezesc pentru februarie 2024. Foto: WOWNEWS
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a realizat zodiacul chinezesc pentru februarie 2024. Va fi o lună a Bivolului, iar fiecare semn zodiacal va trebui să fie atent la tot ce mișcă în jur. Este luna în care, spune astrologa, ne vom axa mai mult pe muncă.

Anca Dimancea – zodiacul chinezesc pe februarie 2024

Totodată, în această lună se vor petrece anumite lucruri legate de natură. Este o lună cu multe tumulturi conform aspectelor arătate de zodiacul chinezesc. Ce se întâmplă cu fiecare zodie?

ADVERTISEMENT

Anca Dimancea – zodiacul chinezesc pe februarie 2024. Șobolanii sunt avertizați să aibă mare grijă la sănătate și la relațiile cu cei din jur. S-ar putea ca luna februarie 2024 să nu fie cea mai bună pentru ei.

Bivolii au o lună tracasantă, obositoare, cu multă muncă, dar și cu rezultate. Trebuie să fie atenți mai ales cei care lucrează în construcții sau sunt bucătari, dacă lucrează cu mâinile, cu obiectele ascuțite.

ADVERTISEMENT

Tigrii se vor simți obosiți. Au aceeași stea ca nativii Bivol. Poate apărea o oboseală accentuată pe la jumătatea lunii. Iepurii au o stea de dragoste și de învățătură. E bine să profite de ea, chiar dacă anul viitor va fi mai bun. Fiind an de Dragon, dușmanul lor ascuns, pot fi supuși la niște obstacole.

Nativii Iepure își pot găsi un partener sau o parteneră pe timp lung. Dacă au niște examene sau interviuri e o lună de bun augur să muncească pentru asta.

ADVERTISEMENT

Șarpele are o stea nocivă

Anca Dimancea – zodiacul chinezesc pe februarie 2024. Dragonii au una din lunile destul de nefavorabile. E ultima din anul chinezesc și o încheie destul de sleiți de energie. Dragonul nu e ajutat și devine foarte intolerant, fără răbdare și foarte încrâncenat, o încăpățânare care nu își are sensul.

Șarpele, în luna februarie 2024, are cea mai nocivă stea, steaua 5. Dacă la Dragon pământul nu le făcea bine, aici nu e o problemă. Șerpii trebuie să aibă grijă la planul financiar, la a nu se expune unor pericole din neatenție.

ADVERTISEMENT

Calul are o lună foarte bună, deși Bivolul nu îl ajută într-un mod anume. Are noroc în dragoste, dar și la muncă. Oaia este într-o lună de dușman. A venit și momentul ăsta pentru ea. Chiar și așa, poate să fie mai echilibrată un pic față de lunile când se ciocnea cu anumite zodii.

Maimuțele trebuie să-și astâmpere pornirile

Maimuțele o duc mai bine decât Oaia, deși împart energia 3, care nu trebuie neglijată. Uneori, Maimuțele sunt iritate de Bivoli. Sunt momente când se atrag sau se resping foarte tare.

Luna este relativ bună, pentru muncă, pentru tot ce își doresc, dar cu o condiție: să nu sară la ceartă. Nu e momentul pentru schimbări de job, pentru riscuri legate de oamenii cu care interacționează.

Anca Dimancea – zodiacul chinezesc pe februarie 2024. Cocoșii, în sfârșit, au cea mai bună lună din anul de Iepure, pe care o așteptau de mult. Au o stea a prosperității deasupra lor. Câinii nu trebuie să aibă prea mari așteptări și să fie atenți la tot ce fac.

Mistreții, în schimb, vor avea mici probleme de sănătate. Le e recomandat să fie atenți în trafic. Previziunile au fost făcute de Anca Dimancea pentru pagina de YouTube WOWNEWS.

 

 

ADVERTISEMENT