Life

Anca Dinicu, sărut pasional cu un bărbat misterios. Imaginea cu care și-a surprins fanii

Anca Dinicu și-a uimit din nou fanii. Actrița a fost surprinsă cum se săruta cu un bărbat misterios. Imaginea din online care a stârnit semne de întrebare.
31.10.2022 | 17:21
Anca Dinicu sarut pasional cu un barbat misterios Imaginea cu care sia surprins fanii
Cu ce bărbat s-a afișat Anca Dinicu pe rețelele de socializare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Anca Dinicu, cunoscută pentru firea sa plină de umor, s-a afișat pe rețelele de socializare în timp ce se săruta cu un bărbat misterios. Actrița și-a uimit toți fanii cu această apariție.

Anca Dinicu, sărut pasional cu  un bărbat, pe rețelele de socializare. Cine este individul

Fire discretă de fel cu viața sentimentală, Anca Dinicu a surprins prin ipostaza tandră alături de un bărbat. Mai mult, acesta din urmă a scris în dreptul fotografiei: ”Iubita mea”.

ADVERTISEMENT

Nu se știe, momentan, dacă cei doi au o relație sau au vrut doar să facă o glumă. Cert este că numele individului este Darius Vintilă și are un fizic de invidiat pentru adversarii lui.

Anca Dinicu si posibilul iubit
Anca Dinicu, sărut cu un bărbat misterios. Sursa foto: Instastory

 

Anca Dinicu, mesaj subtil la 2 noaptea pentru posibilul său iubit

Postarea de față a Ancăi Dinicu vine la câteva zile după ce a mai publicat zilele trecute, tot pe un Instastory, cum pregătea mazăre, la 2 noaptea pentru un așa zis ”iubit”.

ADVERTISEMENT

”Ce faci atunci când nu vrei să-i scrii, la 2 noaptea, bărbatului pe care îl iubești? Mazăre. Fac mazăre”, a scris Anca Dinicu, în dreptul imaginii în care se vede că pregătea mazăre.

Anca Dinicu este una dintre cele mai celebre actrițe de comedie din țară. I-au adus notorietate aparițiile din seria ”În puii mei” , în special rolul Ginei Felea, inspirat din realitate.

ADVERTISEMENT

Anca Dinicu este cunoscută și pentru amiciția pe care o are cu Mihai Bendeac. Cu acesta filmează adesea diferite secvențe amuzante.

La un moment dat, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, ”Fain și Simplu”, mărturisea că s-a despărțit de unul dintre parteneri, din cauză că nu o făcea să râdă.

ADVERTISEMENT

”Nu știu, trebuie să mă facă să râd. Trebuie să râd, nu să zâmbesc. Am avut un iubit și i-am zis: mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd”, spunea Anca Dinicu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT