Life

Anca Dinicu și-a surprins fanii. Ce mesaj subtil a avut la 2 noaptea pentru iubitul ei

Anca Dinicu a scris un mesaj subtil pentru iubitul ei, pe rețelele de socializare. Actrița și-a surprins fanii, într-o postare pe Instagram.
24.10.2022 | 13:13
Anca Dinicu sia surprins fanii Ce mesaj subtil a avut la 2 noaptea pentru iubitul ei
Anca Dinicu, mesaj subtil pentru iubitul ei, pe Instagram. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Anca Dinicu este în prezent una dintre cele mai iubite actrițe din România. Deși este foarte cunoscută, viața personală și-o ține departe de lumina reflectoarelor. De curând, și-a surprins fanii, printr-o postare pe un Instastory.

Anca Dinicu, postare la adresa presupusului iubit la 2 noaptea, pe Instagram

Actrița a publicat o fotografie, în care apărea cum la 2 noaptea pregătea mazăre. În dreptul imaginii a scris că procedează astfel pentru a nu-i scrie bărbatului pe care îl iubește.

ADVERTISEMENT

”Ce faci atunci când nu vrei să-i scrii, la 2 noaptea, bărbatului pe care îl iubești? Mazăre. Fac mazăre”, a scris Anca Dinicu pe un Instastory.

Anca Dinicu
Anca Dinicu a gătit mazare la 2 noaptea pentru iubitul ei. Sursa foto: Instastory

Anca Dinicu a refuzat o cerere în căsătorie de la unul dintre iubiți

Nu se știe însă, dacă actrița, cunoscută pentru umorul său, a vrut să facă o glumă sau a făcut referire la un presupus bărbat din viața sa. De altfel, în cadrul unei emisiuni TV, Anca Dinicu a dezvăluit, la un moment dat, cum a fost cerută în căsătorie și a refuzat.

ADVERTISEMENT

”Nu s-a pus în genunchi! A făcut o întreagă regie. S-a făcut că îi este rău, că… în fine.

Nu m-a surprins, nu mi se părea contextul de așa natură”, a spus Anca Dinicu, relatează Spynews.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actrița a mai povestit în cadrul podcastului lui Mihai Morar, ”Fain și Simplu”, că s-a despărțit de unul dintre iubiții săi din cauză că acesta nu o făcea să râdă.

”Nu știu, trebuie să mă facă să râd. Trebuie să râd, nu să zâmbesc. Am avut un iubit și i-am zis: mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd”, a mai dezvăluit Anca Dinicu.

ADVERTISEMENT

Anca Dinicu are 32 de ani și este originară din București. În momentul de față, nu este căsătorită și nu are copii. A devenit cunoscută în urma unor mai multe scene alături de Mihai Bendeac sau prin interpretarea personajului, inspirat din viața reală, Gina Felea.

ADVERTISEMENT
Tags: