Life

Anca Dumitra, dezvăluiri despre iubit. Cum se înțelege Geanina din Las Fierbinți cu partenerul

Anca Dumitra (34 de ani) a oferit câteva detalii despre partenerul de viață. Geanina din Las Fierbinți se iubește de câțiva ani cu Manfred Spendier, un bărbat de origine austriacă.
04.08.2022 | 08:30
Anca Dumitra dezvaluiri despre iubit Cum se intelege Geanina din Las Fierbinti cu partenerul
Anca Dumitra, detalii despre iubit. Ce a declarat Geanina din Las Fierbinți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță de la Pro TV a făcut mai multe dezvăluiri despre iubitul său cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste discretă, departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu dorește să-și expună viața amoroasă pe tapet.

Anca Dumitra, detalii despre iubit. Ce a declarat Geanina din Las Fierbinți

Anca Dumitra și Manfred Spendier formează un cuplu de câțiva ani, dar s-au afișat împreună, la un eveniment monden, abia acum câteva luni. Geanina din Las Fierbinți nu se simte confortabil să vorbească despre legătura amoroasă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea a declarat că partenerul de viață o completează în tot ce face, o susține și este genul de persoană timidă atunci când iese în lume. În schimb, iubitul actriței este în elementul propriu în confortul locuinței.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time.

ADVERTISEMENT

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personaleÎn confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo.

Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat Anca Dumitra în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Anca Dumitra, criticată pentru relația de dragoste

Anca Dumitra îți trăiește frumoasa poveste de dragoste departe de ochii lumii, care au criticat-o după ce a apărut la brațul iubitului la Gala Premiilor Gopo. Foarte multe persoane au discutat pe tema diferenței de vârstă dintre ei.

Partenerul Geaninei din Las Fierbinți este mai mare decât actrița, nu face parte din cercul artistic și lucrează în domeniul agriculturii. Austriacul nu lipsește de la niciun spectacol de-al partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

Manfred Spendier este un tip deștept și foarte discret, care ține la viața privată la fel de mult ca Anca Dumitra.

ADVERTISEMENT