Life

Anca Dumitra, Geanina din ”Las Fierbinți”, detalii despre debutul în actorie. Ce piedici a avut

Anca Dumitra a făcut mărturisiri despre debutul său în actorie. Cât de greu i-a fost la început de carieră și cum a ajuns să joace în Las Fierbinți.
27.08.2023 | 19:50
Anca Dumitra Geanina din Las Fierbinti detalii despre debutul in actorie Ce piedici a avut
Cum a obținut Anca Dumitra rolul Geaninei din ”Las Fierbinți”. Sursa foto: facebook, Pro TV, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate actrițe în prezent. Mulți o cunosc mai degrabă drept ”Geanina” din serialul ”Las Fierbinți”. Acest personaj este, de fapt, și cel care i-a adus celebritate și simpatie din partea publicului larg din România. Drumul până în acest punct nu a fost unul ușor.

Actrița Anca Dumitra, detalii despre debutul în carieră. Cum a ajuns să o interpreteze pe ”Geanina” în ”Las Fierbinți”?

Anca Dumitra are 35 de ani în momentul de față și se bucură de ceea ce a devenit până la această vârstă. Invitată într-un podcast, actrița a dezvăluit că s-a lovit de anumite piedici la începutul carierei, care au făcut-o să plângă. Treptat, situația s-a înclinat în favoarea sa, având multe motive de bucurie.

ADVERTISEMENT

”Am plâns. Și la bune și rele. A fost una rea. A fost fix cu debutul în filmul Pescărusul, nu că toate celelalte ar fi fost de laudă, dar ești și mai mic și parcă uneori poti să spui lucrurile și într-o altă manieră.

E foarte subiectivă treaba asta. Era debutul meu în comedie, dar pe de altă parte a venit reversul și am plâns și de bucurie când mi se atribuiau….Când cineva îmi zicea „Nu, de ce?” iar altcineva îmi spunea „Nu știu cine e, de unde vine, dar întrevede ceva de bun augur”.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, mă bucur că într-un final întrevezi ceva acolo și nu ești doar pur și simplu dur cu cineva care era la început de drum”, a detaliat Anca Dumitra, în podcastul ”Fain și Simplu”, moderat de Mihai Morar.

Anca Dumitra a participat la un casting pentru a juca în ”Las Fierbinți”

Anca Dumitra a mărturisit și cum a reușit să fie acceptată în serialul ”Las Fierbinți”, difuzat pe Protv. Actrița s-a prezentat la un casting, unde erau o mulțime de fete, iar de emoții, a preferat să intre ultima. I-a impresionat pe evaluatori și a urmat apoi perioada de glorie.

ADVERTISEMENT

”Lucrurile s-au aliniat într-o manieră foarte frumoasă și am crescut încet, dar sigur. Când m-am dus la casting, în 2009, pentru personajul Geaninei, atâtea gagici au fost, încât, studentă fiind, am vrut să intru ultima, si eram intimidată.

Si mi-am dorit să intru ultima și tin minte și acum cum s-a produs castingul și cum ideea mea de Geanina s-a ținut o perioadă, dar în momentul în care au inceput să se scrie tot mai multe episoade, cumva a luat într-o altă direcție. Atâta timp cât te face să zămbești, înseamnă că Geanina își face treaba”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT

Anca Dumitra s-a căsătorit în primăvară. Cine este soțul ei

În plan personal, Anca Dumitra s-a căsătorit în primăvară cu un milionar austriac, pe nume Manfred Spendier. Actrița a strălucit în rochia de mireasă pe care a purtat-o și a fost foarte emoționată în timpul slujbei de cununie. Imagini cu ea lăcrimând au devenit virale pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT