Life

Cum s-au cunoscut, de fapt, Anca Dumitra și Manfred Spendier. Începutul a fost cu adevărat unul neașteptat: ”Așa cucerești tu o femeie?”

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit recent. Cum a început însă relația celor doi și cum s-au cunoscut? Povestea este una ”simpatică”.
12.08.2023 | 13:09
Cum sau cunoscut de fapt Anca Dumitra si Manfred Spendier Inceputul a fost cu adevarat unul neasteptat Asa cuceresti tu o femeie
Cum s-au cunoscut, de fapt, Anca Dumitra și Manfred Spendier. Sursă foto: captură YouTube, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra și Manfred Spendier au avut cununia civilă la finele anului trecut. De asemenea, în primăvara acestui an, cuplul a ajuns și în fața altarului. Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi și cum s-au cunoscut?

Cum s-au cunoscut, de fapt, Anca Dumitra și Manfred Spendier.

Actrița din Las Fierbinți a vorbit deschis despre acest subiect. Spune că întreaga întâmplare a fost una cât se poate de ”simpatică”. De asemenea, a fost nevoie de timp până când cei doi au ajuns împreună.

ADVERTISEMENT

Invitată la podcast-ul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar, Anca Dumitra a spus cum l-a cunoscut pe Manfred Spendier. Povestea celor doi e destul de veche, după cum a povestit chiar actrița.

El a văzut-o pe ea în serial în urmă cu zece ani. La acea vreme, soțul actriței nu vorbea limba română și nici nu o înțelegea. Lucrurile aveau să se schimbe în momentul în care bărbatul a văzut-o față în față.

ADVERTISEMENT

Actrița nu a fost însă prea impresionată, ci din contră, l-a cam pus l-a zid. „Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară.

Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un momenrt dat a zis: „She is the perfect girl” (n.r. este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

Cum a reacționat actrița

„Bine ce să spun, așa cucerești tu o femeie?”, a fost reacția actriței la cele întâmplate, având în vedere că soțul său i-a povestit totu. După câțiva ani însă, cei doi aveau să se revadă. Se pare că Manfred Spendier și-a dorit cu orice preț să ajungă din nou la celebra actriță.

ADVERTISEMENT

Iar un coleg de-al acesteia i-a adus din nou împreună. I-a dat o șansă și iată că o frumoasă poveste de dragoste a început. Anca Dumitra a mai dezvăluit însă că nu a avut niciun gând la început.

Astfel, în momentul în care au apărut sentimentele, lucrurile au mers de la sine. Acum, actrița este în culmea fericirii. Cei doi sunt perfecți împreună, iar nunta a fost cu adevărat una de vis. Mai mult de atât, Anca Dumitra își dorește să devină și mamă în curând.

ADVERTISEMENT