Life

Ce mașină conduce Gianina din Las Fierbinți. Actrița Anca Dumitra a făcut o achiziție de zeci de mii de euro

Anca Dumitra, actrița care interpretează rolul Gianinei din Las Fierbinți, poate spune că a dat marea lovitură. Aceasta conduce un bolid de lux de zeci de mii de euro.
14.02.2023 | 09:57
Ce masina conduce Gianina din Las Fierbinti Actrita Anca Dumitra a facut o achizitie de zeci de mii de euro
Ce mașină conduce Anca Dumitra, actrița din Las Fierbinți. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Rolul Gianinei din Las Fierbinți, serialul difuzat de cei de la Pro Tv, a făcut-o celebră și nu doar pe plan profesional, acesta o duce destul de bine. Și pe plan personal, Anca Dumitra se poate declara o femeie cât se poate de împlinită.

Anca Dumitra, o nouă achiziție la început de an

Faimoasa actriță are 35 de ani, iar la finalul anului trecut s-a căsătorit cu austriacul Manferd Spendier, în vârstă de 46 de ani. Soțul Ancăi Dumitra ocupă o funcție de conducere în cadrul unei reprezentanțe care se ocupă cu utilaje de agricultură în România, deci se poate spune că actrița a dat marea lovitură.

ADVERTISEMENT

Iar astea se poate vedea având în vedere noua achiziția făcută de aceasta. Gianina din Las Fierbinți și-a schimbat mașina și a optat pentru un bolid de lux de această dată, al cărui preț este de aproape 70.000 de euro, în funcție de dotările pe care le are, notează cancan.ro.

Sursa citată scrie însă că nu este clar dacă bolidul de lux a fost achiziționat de actriță din salariul încasat de la Pro Tv pentru serialul Las Fierbinți, în care joacă de ani buni, sau a fost mai degrabă un cadou de la noul ei soț, Manfred Spendier.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că austriacul este milionar, deci la capitolul finanțe stă foarte bine. De cealaltă parte, surse din Pro Tv au declarat pentru cancan.ro că Anca Dumitra ar încasa pentru fiecare episod filmat din serialul Las Fierbinți nu mai puțin de 500 de euro.

Ce mașină conduce actrița Anca Dumitra

Având în vedere prețul bolidului de lux deci, nu ar fi exclus ca acesta să fie un cadou de nuntă, având în vedere că nu au trecut nici măcar două luni de la marele eveniment din viața actriței. Și totuși ce mașină a ajuns să conducă Anca Dumitra?

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o mașină Porsche Macan S, un model destul de nou. De asemenea, din informațiile adunate de cei de la cancan.ro se poate vedea că mașina este una impecabilă, adică cel mai probabil a fost achiziționată destul de recent.

Amintim faptul că Anca Dumitra și Manferd Spendier s-au căsătorit anul trecut, după ce cu doar două luni înainte au avut și logodna. Actrița a vorbit recent despre cel mai important eveniment din viața sa și se arăta a fi extrem de fericită. De asemenea, Gianina din las Fierbinți a povestit și peripețiile prin care au ajuns să treacă cei doi.

ADVERTISEMENT

Pentru că soțul este cetățean străin, a durat ceva până când actele au fost finalizate, astfel încât cununia civilă să poată avea loc. De asemenea, părinții soțului ei nu cunosc limba română, așa că a fost destul de dificil să se înțeleagă cu socrii, însă chiar și așa, evenimentul s-a dovedit a fi un real succes.

ADVERTISEMENT