Life

După 8 ani de mariaj cu Adi Sînă, Anca Serea a făcut anunțul: “Chiar nu am motive”

Anca Serea, anunț după 8 ani de mariaj cu Adi Sînă. Vedeta a recunoscut că cei doi au avut parte și de momente mai grele.
02.06.2023 | 08:54
Dupa 8 ani de mariaj cu Adi Sina Anca Serea a facut anuntul Chiar nu am motive
Ce a anunțat Anca Serea după 8 ani de mariaj cu Adi Sînă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea a vorbit despre relația cu Adi Sînă, după 8 ani de mariaj. Cei doi au șase copii și nu este deloc ușor, însă reușesc cu succes să se ocupe de familia lor.

Ce a anunțat Anca Serea după 8 ani de mariaj cu Adi Sînă

Căsătoriți de opt ani, Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună patru copii, iar fosta prezentatoare TV mai are alți doi din prima căsnicie.

ADVERTISEMENT

Deși viața cu șase copii nu este deloc ușoară, Anca Serea a dezvăluit că nu a avut niciodată un moment în care a simțit că nu mai poate. Mama ei o ajută de multe ori cu copiii.

Atunci când a avut parte de momente mai grele, a fost vorba doar despre sănătate. Vedeta se simte mai bine acum și chiar a început să facă exerciții fizice.

ADVERTISEMENT

“Nu am avut așa momente, doar când au fost legate de sănătate, dar eu sunt un om foarte puternic în general și optimist, atâta timp cât îi am pe copii și familia și mi-e mama sănătoasă, chiar nu am motive, doar legate de sănătate, sincer.

Acum sunt bine, îmi iau tratamentul, am început să fac și sport și sunt foarte fericită că nu mă mai mișcasem de foarte mulți ani. Sunt bine”, a declarat Anca Serea pentru Unica.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă își dorește și al șaptelea copil, Anca Serea a spus că soțul ei mai are o speranță. Momentan însă, nu se pune problema să devină părinți din nou.

Ce spune Anca Serea despre zvonurile divorțului de Adi Sînă

Cu ceva timp în urmă, în spațiul public au apărut speculații cum că Anca Serea și Adi Sînă ar urma să divorțeze, însă vedeta a infirmat zvonurile.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a spus că cei doi formează o familie normală și că au avut parte atât de momente bune, cât și de greutăți. Au mai existat certuri între ei, însă nu au de gând să se separe.

“Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea.

Eu am zis că ne-am gândit de multe ori și ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Soția lui Adi Sînă a mai spus că nu există o anumită rețetă a căsniciei perfecte. Important este să existe iubire și atracție, dar și momente în care cei doi petrec timp împreună, fără copii.

“(…) Suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciune care vine o dată cu vârsta”, a adăugat ea.

Totodată, Anca Serea a mai precizat că amândoi trebuie să aibă mai multă răbdare unul cu celălalt. Amândoi sunt diferiți și ar trebui să-și accepte diferențele, după cum a mai spus vedeta.

Din moment ce cântărețul este mai mult plecat, Anca Serea este cea care se ocupă mai mult de copii. Vedeta își dorește tot ce e mai bun pentru ei și se ocupă de educația lor.

ADVERTISEMENT
Tags:
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!