Life

Anca Serea a dezvăluit ce le-a adus Moș Nicolae copiilor ei și când va fi gata noua casă: „Ăsta a fost cadoul meu”

Anca Serea, Adi Sînă și familia se mută în casă nouă, chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. Vedeta a dezvăluit pentru FANATIK ce le-a adus Moș Nicolae copiilor ei.
06.12.2022 | 14:38
Anca Serea a dezvaluit ce lea adus Mos Nicolae copiilor ei si cand va fi gata noua casa Asta a fost cadoul meu
Anca Serea, vedetă tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cei șase copii ai Ancăi Serea au fost răsfățați de Moș Nicolae, căci și anul acesta au fost cuminți. Fosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, în ce fel i-a surprins Moșul anul acesta, dar și bucuria de care a avut parte ea de curând.

Moș Nicolae le-a adus gadgeturi și mingi de baschet copiilor Ancăi Serea

Pentru soția lui Adi Sînă, Moș Nicolae a ajuns mai devreme. Mai exact, în weekend, aceasta a fost într-o escapadă cu solistul de la Akcent, în Viena, călătorie despre care FANATIK a relatat zilele trecute.

ADVERTISEMENT

Cu privire la pici, însă, aceștia și-au făcut notițe cu darurile pe care și le doresc de la Moș încă din luna noiembrie, așa cum prevede tradiția în familia Sînă-Serea.

„Eu tocmai m-am întors de la Viena, orașul meu de suflet. Ăsta a fost cadoul meu de Moș Nicolae (n.r.: râde). Copiilor le-a adus fix ce și-au dorit. Ei au făcut o listă cu darurile pe care le-au vrut de la Moș Nicolae încă din noiembrie, așa cum facem an de an, iar aseară (pe 5 decembrie, n. red.) Moșul le-a îndeplinit dorințele”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Printre cadourile primite de copii, pe lângă dulciuri, Moșul a fost destul de generos și le-a făcut niște cadouri care să îi țină antrenați zi de zi!

„Ava, pentru că e pasionată de baschet, a vrut o minge de baschet, Moise, la fel. Le-a mai adus multe gadgeturi, lucruri pe care ei și le-au dorit”, ne-a mai spus Serea.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Sina (@adriansina)

Crăciunul, în casă nouă

Vedeta a vorbit și despre mutarea în casă nouă, la care se lucrează de dimineață până seara. Anca susține că în mod cert vor fi cu toții în noul lor cămin chiar de Crăciun.

Cei doi au vândut casa pe care o cumpărase recent, estimată undeva la jumătate de milion de euro, pentru a se muta în altă locuință. Aceștia au luat această decizie pentru că nu îi satisfăcea spațiul respectiv. Noua lor casă, așa cum ne-a declarat Anca, este exact ceea ce își doreau cu toții, doar că încă nu e totul finalizat.

ADVERTISEMENT

„De Crăciun sperăm, și sigur se va întâmpla, să îl facem în casă nouă. Mai avem ceva de lucrat, mai e parterul, de fapt. De Crăciun vom face o zi în familie, așa cum este firesc, și o altă zi cu prietenii”, ne-a declarat Serea.

„De Revelion, Adi o să cânte în altă țară. Nu știu dacă o să îl însoțesc”

De Revelion, planurile sunt puțin diferite, asta pentru că Adi Sînă va concerta în străinătate. „De Revelion, Adi o să cânte în altă țară. Nu știu dacă o să îl însoțesc, pentru că știți că eu nu prea zbor (n.r.: are fobie de zbor). Vom vedea”, a completat Anca.

Întrebată dacă își dorește ceva special pentru anul care urmează, Anca ne-a mărturisit cu sinceritate că nici măcar nu și-a pus această problemă. Este foarte mulțumită de lucrurile pe care le-a realizat până acum și speră ca și anul viitor să fie la fel de prolific.

„Nu mi-am făcut încă o rezoluție cu ce aș vrea să fac în 2023. Sincer, chiar nu m-am gândit. Sper să fim sănătoși. Să avem parte de lucruri frumoase în continuare”, a adăugat bruneta.

ADVERTISEMENT