Life

Anca Serea, imagini spectaculoase de la Târgul de Crăciun din Viena! Vedeta și Adi Sînă au dat iama prin magazine

Anca Serea și Adi Sînă au plecat în Viena, la cel mai spectaculos târg de Crăciun din Europa, fără copii! Vedeta a postat câteva imagini pe Instagram.
03.12.2022 | 11:51
Anca Serea imagini spectaculoase de la Targul de Craciun din Viena Vedeta si Adi Sina au dat iama prin magazine
Anca Serea și soțul ei, Adi Sînă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă au parte de un weekend de poveste, în Viena, capitala târgurilor de Crăciun din Europa!

Anca Serea și Adi Sînă, la Târgul de Crăciun din Viena

Orașul austriac găzduiește în acest an, de fapt, mai multe târguri de Crăciun. Cu tot cu satele de Crăciun amenajate în diferite piețe și cartiere, locurile dedicate sărbătorilor de iarnă sunt, în total, 15!

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune a publicat câteva fotografii din Viena, acolo unde a plecat după ce a vizitat târgul din Cluj Napoca. Vedeta și partenerul ei de viață au dat iama prin magazine, fiind pasionată de shopping.

Serea și Sînă au vizitat, pe lângă stand-urile cu bunătăți culinare și produse de artizanat, și câteva magazine mai scumpe cu haine și obiecte decorative. Din fotografiile pe care vedeta le-a urcat pe contul personal de Instagram, reiese că această escapadă a făcut-o extrem de fericită, așa că nu a regretat felul în care a ales să își petreacă sfârșitul de săptămână.

ADVERTISEMENT
anca serea poze viena
Imaginile postate de Anca Serea de la Târgul de Crăciun din Viena. Foto: Instastory

„Suntem de data aceasta fără copii”

Mai mult, pentru ca magia să fie completă, Anca a avut parte și de zăpadă, după cum a scris pe una dintre poze. Practic, prima ninsoare a prins-o la unul din cele mai fastuoase târguri dedicate Crăciunului!

„Pentru că suntem de data aceasta fără copii, am avut ocazia să citesc câteva informații extrem de interesante despre frumoasa capitală a Austriei. Astfel, aceasta a fost votată în mod constant drept orașul cu cel mai ridicat nivel de trai din lume. A fost locuită de compozitori de renume precum Beethoven și Mozart. Găzduiește cea mai veche Grădină Zoologică din lume, dar și nu mai puțin de 300 de baluri în fiecare an.

ADVERTISEMENT

Cunoscută și sub numele de orașul viselor, este în mod surprinzător responsabilă de inventarea croissant-ului. Și… un aspect simpatic, organizează anual în luna septembrie o celebrare pentru felul de mâncare național, șnițelul vienez. Vă las mai jos câteva impresii din prima noastră zi în Viena, acompaniată de fulgi de nea la primul târg de Crăciun din anul acesta. Vă îmbrățișez. Vă doresc zile frumoase”, a scris Anca Serea pe rețeaua de socializare.