Life

Anca Serea, Adi Sînă și cei șase copii se mută în casă nouă. Cum arată vila pe care au dat 500.000 de euro

Anca Serea și Adi Sînă se mutat în casă nouă. Pentru că aveau nevoie de mai mult spațiu pentru cei șase copii au cumpărat o vilă mai mare.
01.11.2021 | 15:57
Anca Serea, Adi Sînă și cei șase copii se mută în casă nouă. Cum arată vila pe care au dat 500.000 de euro
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă au fost nevoiți să-și cumpere o casă mai mare. Aceasta nu este departe de vila în care locuiau în cartierul Pipera.

Artiștii au decis să facă această schimbare pentru că cei șase copii au crescut și au nevoie de mai mult spațiu.

ADVERTISEMENT

Cei doi au postat pe canalul oficial al familiei primele imagini din nou locuință.

Anca Serea, Adi Sînă și cei șase copii s-au mutat în casă nouă. Cum arată vila pe care au dat 500.000 de euro

Anca Serea și Adi Sînă au decis să se mute în casă nouă. Cea în care stăteau a devenit cu timpul neîncăpătoare pentru ei și cei șase copii. După cum se știe aceasta este una dintre cele mai numeroase familii sin showbiz.

Astfel, au vândut casa în care locuiau și au cumpărat una nouă pe care au plătit aproximativ 500.000 de euro. Greul acum începe, și asta pentru că noua proprietate trebuie să fie renovată.

ADVERTISEMENT

Au decis să nu plece din zona Pipera, școala copiilor, dar și locurile lor de munca fiind aproape.

Ce modificări vrea să facă Anca Serea

Noua vilă cu etaj are o grădină destul de mare, exact așa cum și-a dorit prezentatoarea de la Prima Tv. Cât de curând vor începe lucrările la noua casă.

ADVERTISEMENT

Cei doi au postat un film pe canalul familiei în care au prezentat proprietatea și au vorbit și despre modificările pe care doresc să le facă. Din ce au explicat cei doi se pare că vor avea foarte mult de muncă.

“În comparație cu casa în care stăm poate asta pare puțin mai mică, dar e mult mai luminoasă, are o altă energie. Este puțin deosebită. oricum avem treabă multă. Nici nu știu de unde să începem”, a spus Adi Sînă.

ADVERTISEMENT

De curând s-a zvonit că Anca Serea ar putea deveni mama pentru a șaptea oară. Vedeta a negat și a explicat că are unele probleme de sănătate și că de aceea nu poate să mai nască momentan.

“Am niște probleme medicale, oarecum. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că 18 ani. Nu e cazul. Am 41 de ani, e suficient”, a spus Anca Serea pentru Ciao.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: