Life

Țara în care a vrut să se mute Paula Seling: “Să știe toată lumea de unde vin, tradițiile din zona mea”

Țara în care Paula Seling a vrut să plece pentru totdeauna. Ce a împiedicat-o pe îndrăgita cântăreață să renunțe la idee?
29.04.2024 | 08:43
Tara in care a vrut sa se mute Paula Seling Sa stie toata lumea de unde vin traditiile din zona mea
În ce țară a vrut să se mute Paula Seling. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Paula Seling este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și, nu în ultimul rând, printre cei mai talentați. La un moment dat, s-a gândit să se mute peste hotare, în speranța că vocea sa va fi mai apreciată și recunoscută la nivel internațional. Ceva a făcut-o să dea înapoi, însă.

Pentru ce țară a vrut Paula Seling să părăsească România

Paula Seling a cochetat cu muzica încă din copilărie, dar s-a făcut remarcată la nivel național odată cu participarea, în 1997, la Festivalul Mamaia, pe care l-a și câștigat. De atunci, au apărut concerte și numeroase oportunități.

ADVERTISEMENT

Ne aducem aminte, totodată, și că Paula Seling a participat la Eurovision, de două ori, alături de Ovi. S-a întâmplat în 2010, cu piesa ”Playing with fire”, datorită căreia s-au clasat pe locul al III-ea, și în 2014 cu piesa ”Miracle”, prin prisma căreia au obținut locul 12.

Paula Seling putea avea o carieră în Franța

Paula Seling a demonstrat, așadar, până la cei 45 de ani că este un interpret desăvârșit. În 2003 i s-a ivit ocazia de a pleca în Franța și de a se stabili aici. Însă, gândul că va trebui să-și lase departe familia și locurile frumoase în care a crescut a făcut-o să renunțe.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se declară mândră de țara în care s-a născut și și-ar dori să facă renumită muzica românească și peste hotare. Asta pentru a-i descoperi lumea rădăcinile și tradițiile de aici. Artista este originară dintr-o zonă cu multe peisaje pitorești, Baia Mare.

”Da, am vrut, în 2003, să plec în Franța, însă nu am putut să las în urmă familia și locurile unde crescut. Sunt mândră de originea mea și vreau, dacă reușesc, să duc muzica românească peste hotare, să știe țoată lumea de unde vin, unde am copilărit, tradițiile din zona mea”, a mărturisit Paula Seling pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebată despre sacrificiile făcute pe parcursul celor peste două decenii în industria muzicală, Paula Seling nu crede că a sacrificat ceva anume, dar este convinsă că a investit în munca sa, în locul unor ieșiri cu prietenii sau unei relaxări depline.

”Eu nu le privesc ca sacrificii, ci mai degrabă ca muncă investită. Timp de studiu, dăruire, lipsa unei vieți sociale, dar toate acestea merită. Lumina și bucuria scenei sunt suficiente pentru orice modificare în stilul de viață. Dacă acesta este un preț pus pe timpul meu, atunci îl plătesc cu inima deschisă”, a mai precizat Paula Seling.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie