Life

Anca Serea nu va mai prezenta știrile din sport la Prima TV. Ce propunere ar fi primit vedeta

Anca Serea nu va mai prezenta știrile din sport de weekend la Prima TV. Vedeta ar fi primit o altă propunere din partea postului TV cu care colaborează de mai bine de un an.
04.02.2022 | 22:56
Anca Serea nu va mai prezenta stirile din sport la Prima TV Ce propunere ar fi primit vedeta
Anca Serea nu va mai prezenta știrile din sport la Prima TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea nu va mai prezenta știrile din sport de la Prima TV. Soției lui Adi Sînă i s-ar fi propus să prezinte un alt program la același post de televiziune.

Vedeta s-a ocupat de știrile din sport de la jurnalul Focus 18 de vineri, sâmbătă și duminică. Jurnalele de sport din weekend au fost preluate de alți prezentatori.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de un an, Anca Serea a început colaborarea cu Prima TV. Până la acel moment, vedeta a colaborat și cu alte posturi de televiziune.

Anca Serea nu va mai prezenta știrile din sport de la Prima TV

Anca Serea ar fi primit o ofertă de a prezenta emisiunea Supernanny, tot la Prima TV, potrivit Pagina de Media.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adi Sînă încă nu ar fi dat un răspuns în legătură cu acest subiect, însă varianta cea mai probabilă ar fi cea negativă, conform sursei citate. Bruneta încă nu a comentat informațiile apărute.

Jurnalele de sport din weekend vor fi preluate de Maria Iordănescu şi Marina Niţoiu, care se ocupă de știrile sportive în timpul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Anca Serea a început să prezinte știrile din sport de la Prima TV în urmă cu mai bine de un an, odată cu relansarea Focus.

Între 2018 și 2020, Anca Serea a apărut inițial la emisiunea Uite cine dansează, apoi la show-ul La Măruță, în calitate de invitat permanent.

ADVERTISEMENT

Vedeta a lucrat și la Kanal D, la emisiunea Teo Show, unde avea propria rubrică. A mai prezentat și înainte știrile sportive de la Prima TV, timp de trei ani.

În anii 2000, Anca Serea a făcut parte din echipa inițială Național TV, unde a fost colegă de platou cu Răzvan Simion şi Dani Oţil.

Anca Serea a împlinit 40 de ani

Anca Serea a împlinit 41 de ani pe 2 februarie și este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. Soția lui Adi Sînă este recunoscătoare că a scăpat de problemele de sănătate din ultima perioadă.

Vedeta și-a petrecut ziua de naștere alături de persoanele dragi și nu pune preț pe lucrurile materiale. În schimb, își dorește sănătate, mai ales că s-a confruntat cu probleme din cauza anemiei.

“Chiar sunt extrem de norocoasă. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi și mă bucur de copii și de oamenii dragi. Ultimii doi ani au fost destul de grei. Am făcut transfuzii de sânge, vreo doi litri. Asta a avut anumite urmări.

Corpul meu nu prea a acceptat sângele ăla. Acum sunt bine. Merg la acupuncturist de 4 ori pe săptămână și am o stare mult mai bună față de luna decembrie, când am fost nevoită să merg din nou la spital. 

Am învățat în tot acest timp să mă accept, să fiu echilibrată, să am grijă mai mult de mine.”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: