Life

Anca Serea și Adi Sînă au intrat împreună în afaceri. Artistul are mare încredere în noul proiect

Anca Serea și Adi Sînă au lăsat televiziunea deoparte și au intrat în afaceri serioase. Cei doi soți au mare încredere în proiectul la care lucrează.
10.11.2022 | 11:52
Anca Serea si Adi Sina au intrat impreuna in afaceri Artistul are mare incredere in noul proiect
Anca Serea și Adi Sînă au lansat o linie de produse cosmetice organice. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au șase copii, însă acest lucru nu i-a încurcat deloc din punct de vedere profesional.

Anca Serea și Adi Sînă au pus bazele unei afaceri cu produse cosmetice

Între timp, Anca Serea a decis să demisioneze de la Prima Tv, unde era prezentatoare tv și a decis să acorde mai mult timp familiei.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta însă, vedeta gestionează și o afacere impresionantă alături de soțul ei, Adi Sînă.

Afacerea nu este una nouă, însă crește în aceste momente. În urmă cu trei ani de zile, Anca Serea și Adrian Sînă au pus bazele unei afaceri cu produse cosmetice.

ADVERTISEMENT

Produsele celor doi sunt însă 100% organice, de bună calitate, iar acesta este și motivul pentru care prețurile sunt ceva mai mari decât în cazul produselor din comerț.

Într-un interviu acordat pentru ego.ro, Adi Sînă a vorbit despre această afacere, în care are foarte multă încredere.

ADVERTISEMENT

Anca Serea testează produsele înainte de lansare

Anca Serea este cea care testează produsele înainte ca acestea să fie scoase la vânzare, în timp ce soțul ei se ocupă de achiziții.

În cei trei ani de activitate, afacerea celor doi soți a câștigat popularitate. De asemenea, Anca Serea și Adi Sînă au grijă să vină mereu cu noutăți, cum ar fi cea mai recentă colecție lansată.

ADVERTISEMENT

Cei doi colaborează cu un producător italian, iar artistul spune că produsele sunt de-a dreptul senzaționale.

”E un produs care a căpătat destul de multă popularitate și chiar putem spune că este un produs-cheie în catalogul nostru. Între timp, am dezvoltat și alte produse. Spre exemplu, am lansat colecția «Serea organic».

Am făcut această colecție cu un producător italian care are cultură de aloe vera organică și de măslini. Avem niște produse senzaționale”, a povestit el, pentru ego.ro.

Printre produsele vândute de cei doi soți se numără creme anti-agint, dar și de hidratare.

De asemenea, există și produse pentru ten sensibil, sau pentru un ten cu probleme, toate având certificări organice, după cum spune Adi Sînă, care este extrem de încântat de afacerea sa și a soției sale.

Deși au șase copii, dar și o afacere la care lucrează intens, cei doi soți au și suficient timp de petrecut împreună, povestea la un moment dat chiar vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: