Life

Anca Serea, siluetă trasă prin inel la 42 de ani. Ce alimente consumă des prezentatoarea

Anca Serea, în formă maximă la 42 de ani. Care sunt produsele preferate de soția lui Adrian Sînă. Ce le-a spus fanilor săi.
13.03.2023 | 23:21
Anca Serea silueta trasa prin inel la 42 de ani Ce alimente consuma des prezentatoarea
Anca Serea, în formă maximă la 42 de ani. Care sunt produsele preferate de soția lui Adrian Sînă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la Prima TV se bucură de o siluetă trasă prin inel la 42 de ani și după 6 sarcini. Ce alimente consumă des prezentatoarea care arată fabulos indiferent de obiectele vestimentare pe care le îmbracă.

Anca Serea, în formă maximă la 42 de ani. Care sunt produsele preferate de soția lui Adrian Sînă

Anca Serea este foarte activă pe social media, unde le spune internauților care sunt activitățile zilnice, unde călătorește, dar și cum se menține în formă maximă la 42 de ani. Recent, vedeta a dezvăluit care sunt produsele sale preferate.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adrian Sînă are picioarele lungi și un trup tras prin inel datorită sportului și alimentației sănătoase și echilibrate. Din stilul său de viață nu lipsesc fructele, în timp ce alcoolul nu este niciodată pe lista sa.

Frumoasa brunetă evită pe cât posibil alimentele care nu îi fac bine și spune că nu poftește deloc la dulce. În plus, zahărul este un ingredient care nu se găsește des în meniul său, iar carnea este consumată destul de rar.

ADVERTISEMENT

„Sunt norocoasă că mi-am educat oarecum gusturile și mănânc foarte rar chestii nesănătoase. Fără alcool, rar zahăr și foarte rar produse de patiserie pentru că nu-mi plac.

Ananasul este gustarea de pe drumul de astăzi: București – Budapesta”, le-a spus Anca Serea fanilor care o urmăresc pe pagina de Instagram, conform spynews.ro, acolo unde peste 460.000 de persoane stau cu ochii pe postările ei.

ADVERTISEMENT

Anca Serea, rutina de dimineață. Ce face de fiecare dată

„Diminețile mele încep cu fereastra larg deschisă și cu câteva minute de stat la lumină și soare. Suplimentele pe care le iau zilnic sunt recomandate de medic”, a mai dezvăluit Anca Serea în spațiul virtual.

Renumita prezentatoare de la Prima TV a plecat zilele acestea într-o mică vacanță alături de partenerul de viață, Adrian Sînă. Cei doi soți nu au în călătorie niciun copil, voiajul fiind realizat cu mașina pentru că vedeta are teamă de zbor.

ADVERTISEMENT

Până acum moderatoarea a vizitat Budapesta, de unde a postat fotografii inedite. În plus, le-a dezvăluit internauților că a făcut 7 ore până la Florența, a trecut prin mai multe țări și chiar a fost oprită de oamenii legii.

ADVERTISEMENT
Tags: