Life

Anca Serea, vacanță de vis. Locul din România care a impresionat-o pe vedetă: ”E o minune naturală”

Anca Serea a rămas impresionată profund de un loc din România. Deși a mai fost aici, vedeta îl consideră ca fiind o minune naturală.
10.07.2023 | 15:04
Anca Serea vacanta de vis Locul din Romania care a impresionato pe vedeta E o minune naturala
Anca Serea, vacanță de vis într-un loc din România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea a plecat într-o vacanță de vis. Vedeta încearcă să petreacă mai mult timp cu cei mici, având în vedere că soțul ei, Adi Sînă e prins cu numeroase concerte. Ce destinație a ales însă vedeta și ce a uimit-o atât de tare?

Locul din România care a impresionat-o pe Anca Serea

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Reușește cu brio să se împartă între viața de mamă și cea de persoană publică, iar lucrurile îi merg mai bine ca oricând. Se pare că anul acesta, copiii artistei se bucură de numeroase vacanțe.

ADVERTISEMENT

Anca Serea se află acum într-o vacanță de vis în Deltă. A fost uimită însă de frumusețile acestui loc din România. Căuta liniște și peisaje pe măsură și se pare că a găsit totul într-un singur loc, după cum povestește chiar ea.

Într-o postare pe contul personal de socializare, vedeta compară Delta Dunării cu o minune naturală. De asemenea, deși a mai ajuns în zonă de câteva ori, de fiecare dată este surprinsă de alte noutăți.

ADVERTISEMENT

Atât ea cât și cei mici sunt surprinși de ospitalitatea celor din zonă. În același timp, mâncarea din Deltă, dar și peisajele, plantele și animalele sunt unele cu adevărat spectaculoase, care ”îți taie răsuflarea”, a mai completat ea.

„Delta Dunării, o oază de liniște și desfătare, o minune naturală prin sine însuși. Indiferent de câte ori am merge aici, mereu descoperim ceva nou, interesant și unic care ne fascinează. Iar ospitalitatea prietenilor noștri de la pensiune este de poveste.

ADVERTISEMENT

Mâncare bună, peisaje superbe, specii de plante, peșți, păsări și animale nemaivăzute, apusuri și răsărituri de-ți taie răsuflarea, toate creează un tablou al naturii crude și vii, al naturii autentice, fără intervenția omului”, a povestit Anca Serea.

Vedeta spune că e o comoară a României

Iar vedeta le-a recomandat și fanilor ei să opteze pentru o vacanță aici. Anca Serea compară Delta Dunării cu ”o comoară de preț a țării noastre”. Iar românii merită să cunoască și să înțeleagă această zonă, măcar odată.

ADVERTISEMENT

„Cred că Delta Dunării ar trebui să se regăsească pe lista de vizitat a oricărui român. (…) Este o comoară de preț a țării noastre ce trebuie cunoscută și înțeleasă. Este un loc unde liniștea capătă alte înțelesuri și omul ajunge un umil spectator”, a mărturisit Anca Serea pe o rețea de socializare.

Menționăm faptul că în timp ce vedeta se află într-o destinație de vis, aceasta este nevoită să aibă grijă și de copii. De cealaltă parte, soțul ei are numeroase spectacole astfel că lipsește o bună perioadă de timp din sânul familiei.

ADVERTISEMENT
Tags: