Life

Anca Țurcașiu a stârnit valuri de reacții printr-o imagine cu fiul ei: ”Să vină și nepoțeii! Buni Anca Țurcașiu”

Ce imagine a postat Anca Țurcașiu cu fiul ei pe rețelele de socializare. Îndrăgita artistă a stârnit valuri de reacții din partea fanilor.
26.06.2023 | 17:24
Anca Turcasiu a starnit valuri de reactii printro imagine cu fiul ei Sa vina si nepoteii Buni Anca Turcasiu
Anca Țurcașiu are un fiu din căsnicia cu fostul soț. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

”Doamne ajută! Să vină și nepoțeii”, este un mesaj pe care l-a primit Anca Țurcașiu, din partea fanilor, după ce a postat o fotografie cu fiul ei, Radu Cristian. Tânărul s-a căsătorit anul trecut, la doar 23 de ani, cu o fată pe care mama lui o consideră fiica sa și nu nora.

Anca Țurcașiu a primit urări de a deveni bunică. Ce imagine a postat cu fiul său

Anca Țurcașiu a făcut furori în rândul admiratorilor după ce a făcut publică pe pagina de facebook o imagine cu fiul ei, alături de soția lui, îmbrățișați. Cei doi par foarte fericiți împreună, iar acest lucru l-au observat și fanii interpretei în vârstă de 53 de ani.

ADVERTISEMENT

”Multă dragoste pe-aici… Pentru asta trăim!”, a notat artista în dreptul postării. Ulterior, a fost felicitată pentru copilul pe care l-a crescut, dar a primit și urări de a deveni bunică. Asta în condițiile în care, anul trecut, după nunta fiului său, actrița a recunoscut faptul că nu i-ar plăcea să fie încă bunică. Totuși, nu se poate împotrivi iubirii dintre Radu și soția sa, Andreea.

”Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască.  E rea zicala aia cum că mamele de băieți cresc nepoții. Nu-mi place.

ADVERTISEMENT

Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…” , a spus Anca Țurcașiu pentru impact.ro

Cum este strigată Anca Țurcașiu de nora sa

În 2022, Anca Țurcașiu și-a văzut un nou vis împlinit. Acela de a asista la nunta unicului copil. Este mândră de el și își iubește nespus nora, considerând-o fiica sa. Aceasta nu i se adresează cu ”mamă soacră”, Ancăi Țurcașiu, ci cu numele mic.

ADVERTISEMENT

”În niciun într-un caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu.

Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica. Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă”, a mai spus cântăreața pentru playtech.ro

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu pare că s-a reinventat de când a pus capăt unei căsnicii de peste două decenii cu medicul stomatolog George Cristian. Se întâmpla în 2020, fără ca actrița să dea explicații despre motivul care a determinat-o să rupă un mariaj, la vârsta de 50 de ani. De atunci, Anca Țurcașiu a lansat o melodie și este tot mai des pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT