Life

Ce relație are Anca Țurcașiu cu soția fiului său. Ipostaza care a intrat în atenția fanilor: “Ea este din altă poveste”

Care este relația dintre Anca Țurcașiu și soția fiului său. O fotografie a intrat în atenția internauților. Ce a comentat un utilizator.
10.05.2023 | 14:43
Ce relatie are Anca Turcasiu cu sotia fiului sau Ipostaza care a intrat in atentia fanilor Ea este din alta poveste
Relația dintre Anca Țurcașiu și soția fiului său. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu s-a fotografiat alături de băiatul și nora sa, iar din imagine reiese ce relație ar avea cu soția fiului său. Fanii au lăsat mai multe comentarii în mediul online și au făcut o observație cu privire la partenera lui Radu.

Relația dintre Anca Țurcașiu și soția fiului său. Ipostaza care a intrat în atenția internauților

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, s-a căsătorit anul trecut cu partenera sa, Andreea, cu care are o relație de trei ani. Concurenta de la Te cunosc de undeva se bucură foarte mult pentru tânăr și se pare că are o relație foarte bună cu nora sa.

ADVERTISEMENT

Recent, Anca Țurcașiu a postat o imagine în care apare alături de fiul ei și de soția acestuia. Toți trei s-au fotografiat la Opera Națională din București, cu zâmbetul pe buze.

După ce artista a postat imaginea pe rețelele sociale, internauții i-au lăsat numeroase comentarii pozitive. “Timp prețios împreună”, a scris cântăreața în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unii au spus că nora vedetei nu prea își are locul în peisajul familiei. “Mă bucur că ești fericită lângă fiul tău…Dar ea este din altă poveste”, este unul dintre mesajele din secțiunea de comentarii.

În secțiunea de comentarii au existat, de altfel, și multe complimente din partea fanilor. “Anca mea frumoasă, te iubesc”, “Bunul Dumnezeu să vă lumineze calea și sufletul iar 🍀 și sănătatea să vă însoțească mereu”, au mai scris urmăritorii vedetei. 

ADVERTISEMENT
Anca Țurcașiu fiu noră
Anca Țurcașiu, fericită alături de fiul și nora ei. Sursa foto: Instagram

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă

Anca Țurcașiu este adesea complimentată pentru silueta de invidiat pe care o are, la 53 de ani, iar fanii se întreabă cum reușește să arate atât de bine. Pentru a-și putea menține silueta, artista urmează o dietă destul de strictă.

Vedeta are două sau trei mese pe zi, dar are grijă la combinația de alimente. Din meniul artistei lipsesc alimentele prăjite și alte grăsimi, iar dieta e foarte bogată în legume. În plus, concurenta de la Te cunosc de undeva a renunțat la carne de ani buni, dar și la produsele lactate.

ADVERTISEMENT

În fiecare zi, cântăreața încearcă să facă exerciții fizice pentru tonifiere. Mănâncă foarte multe salate și evită și carbohidrații pentru a-și menține greutatea pe care și-o dorește.

ADVERTISEMENT