Life

Anca Țurcașiu, dezvăluiri dureroase la trei ani de la divorț: „Este singurul meu regret”

Anca Țurcașiu a spus care este cel mai mare regret al său la trei ani de la divorț. Ce spune actrița despre perioada când era căsătorită.
29.06.2023 | 14:31
Anca Turcasiu dezvaluiri dureroase la trei ani de la divort Este singurul meu regret
Anca Țurcașiu a spus care este cel mai mare regret al său, la trei ani de la divorț. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a dezvăluit care este cel mare regret al său, la trei ani de când a divorțat de soțul. A fost căsătorită cu George Cristian timp de 23 de ani, însă și-a dat seama abia acum că a făcut o mare greșeală.

Anca Țurcașiu a dezvăluit care este cel mai mare regret al său

Anca Țurcașiu a trecut în urmă cu trei ani printr-un divorț dureros. Timp de 23 de ani, ea a fost căsătorită cu medicul George Cristian, cu care are și un copil, pe Radu- care acum și-a întemeiat propria sa familie.

ADVERTISEMENT

Actrița și-a deschis sufletul și a vorbit acum despre căsnicia sa. În podcast-ul moderat de doctorul Adina Alberts, vedeta a dezvăluit care este cel mai mare regret al său din timpul mariajului. Anca Țurcașiu susține că timp de mai bine de două decenii, s-a pus pe locul doi.

Fosta vedetă din La Bloc a mărturisit că a învățat să aibă grijă de ea abia după ce a devenit o femeie singură, până atunci, prioritățile sa fiind casa și familia. „Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine.

ADVERTISEMENT

Eu am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, este singurul meu regret, pentru că nu am avut grijă de mine. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună, pentru că eu voiam să le fac pe toate”, a spus Anca Țurcașiu, citată de click.ro. 

Astfel, vedeta a mărturisit că acum este o persoană complet schimbată. „Eu sunt acum 80% altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă cu ajutorul oamenilor din preajmă. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru femeile care sunt în situația în care am fost eu. 

ADVERTISEMENT

Să strige după ajutor, pentru că nici nu o să realizeze cum Dumnezeu o să le întindă toate mâinile, toate pârghiile posibile, ca să te agăți de absolut orice și să te ridici”, a continuat Anca Țurcașiu.

Cum trece vedeta peste probleme

În același timp, Anca Țurcașiu a declarat că nu se mai lasă doborâtă de probleme. Le acceptă în viața sa, dar știe că o să treacă peste. În plus, are un ritual pe care îl respectă în fiecare dimineața și de la care nu se mai abate.

ADVERTISEMENT

„Dimineața este important să conștientizezi primul gând al dimineții, să vezi care este acela…eu fac asta aproape în fiecare dimineață. Fără să vrei, primul gând poate să fie o durere, o panică, o frică pentru ce urmează să se întâmple în ziua respectivă…Și nu este în regulă. Faptul că m-am apropiat în ultimii ani de Dumnezeu, de credință, de niște lucruri atât de frumoase, este ceva deosebit.

 Cred foarte mult că tot ceea ce arunci în univers ca emoție, ca trăire, ca sentiment, ca senzație, se întoarce către tine. Sunt un om care și astăzi are în viața lui lucruri pe care le consideră a fi probleme. Am învățat să tratez problemele cu calm, cu liniște, cumva ignorându-le, știind sigur că se vor rezolva. Acum nu mă mai preocup, pentru că nu aș face decât să trăiesc într-o energie care mi-ar face mie rău și mi-ar măcina sufletul”, a completat Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT