Life

Anca Țurcașiu, mesaj în miez de noapte, după ce a anunțat că a divorțat: ”Viața merge înainte”

22.07.2020 | 12:13
Anca Turcasiu mesaj in miez de noapte dupa ce a anuntat ca a divortat Viata merge inainte
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a luat decizia surprinzătoare de a divorța după o căsnicie care a durat 22 de ani, dar la scurt timp după anunțul făcut în mediul online cântăreața a postat un mesaj care a lăsat de înțeles că a trecut peste. În plus, vedeta spune că există viață după divorț.

La scurt timp după miezul nopții, renumita artistă și actriță a postat pe contul de Facebook o imagine de pe scenă, unde a scris un mesaj motivațional. Anca Țurcașiu a ales să împartă bucurie și să fie din nou fericită, după ce a declarat că s-a separat de medicul Cristian Georgescu.

ADVERTISEMENT

„Din nou pe scenă! Azi. O nouă zi. Viața merge înainte! #impartebucurie #fiibunpepamant #alegeiubirea”, este mesajul scurt, dar la obiect care însoțește imagina publicată de Anca Țurcașiu pe pagina de Facebook.

Artista Anca Țurcașiu, mesaj după ce a divorțat după 22 de ani de căsnicie

Mesajele fanilor nu au întârziat să apară, oamenii transmițându-i numai gânduri bune. Majoritatea s-au bucurat enorm să o vadă pe Anca Țurcașiu din nou pe scenă, mai ales că în ultima vreme concertele și spectacolele au fost anulate din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

„Ce bine îți stă pe scenă”, „Un om minunat”, „Un artist impecabil care strălucește ever”, „Numai bine” sau „Succes. Te iubim”, sunt doar o parte din mesajele primite de vedetă pe rețeaua de socializare.

Motivul pentru care frumoasa artistă a ales să divorțeze

Din nou pe scenă! Azi. O nouă zi. Viața merge înainte! #impartebucurie #fiibunpepamant#alegeiubirea

Posted by Anca Turcasiu on Tuesday, July 21, 2020

Îndrăgita artistă în vârstă de 50 de ani a mărturisit că a divorțat de bărbatul care i-a fost alături în ultimii 22 de ani, însă nu a dorit să vorbească despre motivul pentru care a luat această decizie neașteptată. Anca Țurcașiu a ales să păstreze tăcerea, mergând mai departe cu capul sus.

ADVERTISEMENT

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!

ADVERTISEMENT

Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”, a scris vedeta pe Facebook, la scurt timp după semnarea actelor de divorț .

 

ADVERTISEMENT