Life

Destinația din România preferată de Anca Serea: ”Este foarte specială pentru mine”

Locul de vacanță din țara noastră adorat de Anca Serea. Soția lui Adrian Sînă are numai cuvinte de laudă pentru acesta.
26.04.2024 | 13:50
Destinatia din Romania preferata de Anca Serea Este foarte speciala pentru mine
Locul de vacanță din țara noastră adorat de Anca Serea. Soția lui Adrian Sînă are numai cuvinte de laudă pentru acesta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Destinația din România preferată de Anca Serea. Fosta prezentatoare de la Prima TV susține că este foarte specială pentru ea, fiind o regiune tot mai căutată de turiști în ultima perioadă, mai ales de sărbători.

Locul de vacanță din țara noastră adorat de Anca Serea. Soția lui Adrian Sînă are numai cuvinte de laudă pentru acesta

Locul de vacanță din țara noastră adorat de Anca Serea. Soția lui Adrian Sînă are numai cuvinte de laudă pentru acesta pentru că are peisaje care îți taie răsuflarea, dar și preparate culinare delicioase, mai ales din pește.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă se simte foarte bine când ajunge în Delta Dunării cu familia sa. Locația inedită este aleasă des de șatenă pentru că este unică și o comoară pentru turismul românesc, care merită explorată de toată lumea.

„Dacă ar fi să aleg un loc din România, Delta Dunării ar fi cu siguranță acela. Este o destinație foarte specială pentru mine. În primul rând, este o locație unică, chiar din Europa aș putea să spun.

ADVERTISEMENT

Natura este mega generoasă și peisajul absolut superb. Trebuie să adaug faptul că mâncarea este foarte bună și sigur că nuferi atât de mulți și de frumoși nu vezi în altă parte”, a declarat Anca Serea pentru wowbiz.ro.

Ultima vacanță petrecută de Anca Serea în Delta Dunării a fost în vara anului trecut. La momentul respectiv a fost însoțită numai de cei mici, nu și de partenerul de viață, care a fost prins cu proiectele sale.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea fosta moderatoare TV a profitat de vremea frumoasă și s-a aventurat într-o călătorie care i-a adus liniște. Și-a încărcat bateriile într-o pensiune unde s-a bucurat din plin de ospitalitatea oamenilor.

Unde merge Anca Serea în vacanță în fiecare vară

Anca Serea adoră să călătorească atât în țară, cât și în străinătate, chiar dacă nu merge niciodată cu avionul. De cele mai multe ori soția lui Adrian Sână alege România pentru că are atât mare, cât și munte.

ADVERTISEMENT

Consideră că poporul român este norocos din acest punct de vedere și că oamenii ar trebui să aprecieze mai mult ceea ce au din punct de vedere turistic. Cât despre destinația aleasă în fiecare vară, pentru a petrece cu familia, vedeta alege mereu o stațiune de pe litoral.

„Vara noi mergem la mare cu copiii, la Olimp. Aceea este destinația noastră și alegem un resort destul de cunoscut, iar iarna mergem la schi, deci clar la munte”, a completat vedeta, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT