Life

Anca Țurcașiu, secretul unei siluete perfecte la 50 de ani. Ce mănâncă vedeta seara

05.11.2020 | 22:46
Anca Turcasiu secretul unei siluete perfecte la 50 de ani Ce mananca vedeta seara
ADVERTISEMENT

La 50 de ani, Anca Țurcașiu se mândrește cu o siluetă demnă de invidiat și cu un chip lipsit de riduri. Printr-o postare pe rețelele de socializare, vedeta a divulgat secretul ei pentru un trup perfect.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Mereu cu zâmbetul pe buze, carismatică și foarte atentă la stilul vestimentar pe care îl adoptă, artista stârnește mereu admirația celor din jur.

ADVERTISEMENT

Recent, fiind întrebată deseori cum reușește să se mențină astfel la vârsta ei, frumoasa actriță le-a transmis fanilor un mesaj surprinzător pe contul ei de Instagram.

Anca Țurcașiu, secretul unei siluete perfecte la 50 de ani. Ce mănâncă vedeta seara

Anca Țurcașiu a anunțat, în luna iulie a acestui an, că divorțează de medicul stomatolog, George Cristian, după o căsnicie lungă de 22 de ani. Cei doi au fost rezervați în declarații și nu au oferit detalii cu privire la motivele separării.

ADVERTISEMENT

În prezent, se pare că Anca Țurcașiu l-a dat uitării pe fostul ei soț și se focusează pe ea însăși și pe proiectele profesionale în care este implicată. Recent, artista a mărturisit că se pregătește pentru o revenire în muzică.

Deși are 50 de ani, Anca Țurcașiu are trupul unei adolescente, motiv pentru care admiratoarele ei s-au întrebat adesea cum reușește să se mențină frumoasa actriță. Într-o postare recentă pe Instagram, Anca a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă perfectă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac,sparanghel și bruschete cu roșii! A…și un aperol spritz ??. Așa, de seară bună…. Îmi e foarte dor să vă îmbrățișez!

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu) on

,,Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac, sparanghel și bruschete cu roșii! A… și un aperol spritz. Așa, de seară bună…. Îmi e foarte dor să vă îmbrățișez!”, a scris Anca în dreptul unei imagini publicate în mediul online.

De asemenea, vedeta a devenit vegetariană la începutul anilor ’90. Artista a renunțat definitiv la carne după ce s-a documentat în privința avantajelor unui stil alimentar bazat pe legume, fructe și lactate. Deși pentru multe persoane este foarte greu să renunți la carne și să devii vegetarian, se pare că Anca Țurcașiu s-a adaptat foarte repede la acest stil de viață.

ADVERTISEMENT