Life

Anca Țurcașiu va fi bunică. Nora sa a publicat primele imagini cu burtica de gravidă

Anca Țurcașiu urmează să fie bunică. Nora sa a distribuit primele fotografii de când a aflat că va fi mamă pentru prima oară.
22.02.2024 | 15:18
Anca Turcasiu va fi bunica Nora sa a publicat primele imagini cu burtica de gravida
Anca Țurcașiu urmează să fie bunică. Nora sa a distribuit primele fotografii de când a aflat că va fi mamă pentru prima oară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu va fi bunică. Nora sa a publicat primele imagini cu burtica de gravidă, la mai bine de un an de la cununie. Andreea și partenerul de viață, Radu Alexandru, sunt în culmea fericirii de când au aflat vestea cea mare.

Anca Țurcașiu urmează să fie bunică. Nora sa a distribuit primele fotografii de când a aflat că va fi mamă pentru prima oară

Anca Țurcașiu urmează să fie bunică. Nora sa a distribuit primele fotografii de când a aflat că va fi mamă pentru prima oară. Cântăreața are toate motivele din lume să fie bucuroasă pentru că își dorește de multă vreme acest lucru.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Andreea, soția fiului său, a postat câteva imagini pe rețelele de socializare. Sarcina pare să fie una destul de avansată dacă este să ne luăm după forma abdomentului care este unul destul de pronunțat.

Cel mai probabil tânăra a intrat deja în trimestrul doi de sarcină și nu mai are mult până când va aduce pe lume copilul său și al lui Radu, în vârstă de 24 de ani. Momentan nu se știe dacă este vorba de o fetiță sau un băiețel.

ADVERTISEMENT

„Da, mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!”, spunea celebra cântăreață de muzică ușoară, Anca Țurcașiu, în urmă cu ceva vreme pentru publicația viva.ro.

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre copilăria fiului său

Anca Țurcașiu a făcut o serie de dezvăluiri despre copilăria fiului său, Radu, care a fost un copil rebel. Artista a povestit că băiatul său și al fostului partener de viață, s-a maturizat destul de târziu, abia după 20 de ani.

ADVERTISEMENT

După această vârstă lucrurile s-au schimbat. Nu îi dă sfaturi copilului său sub nicio formă și nu se bagă în viața lui. Este încântată și foaret fericită de când tânărul a întâlnit-o pe Andreea și susține că nu are regrete vizavi de relația cu Radu.

„Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună. Radu a fost destul de rebel, a avut o adolescență… Băieții sunt altfel cred.

ADVERTISEMENT

A depășit momentul acela pe la 20 de ani. Astăzi avem o relație foarte frumoasă, suntem foarte buni prieteni. A redevenit bun, cald, înțelept și sunt foarte fericită”, a mai spus Anca Țurcașiu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT