News

Anchetă RĂVĂŞITOARE. Cel mai mare secret a lui Putin

În căutarea adevăratelor origini ale lui Vladimir Putin: ameninţări cu moartea, mulţi morţi şi o anchetă care a început în urmă cu mai bine de 15 ani. Publicaţia germană Zeit Online a...
09.05.2015 | 15:44
Ancheta RAVASITOARE Cel mai mare secret a lui Putin
ADVERTISEMENT

În căutarea adevăratelor origini ale lui Vladimir Putin: ameninţări cu moartea, mulţi morţi şi o anchetă care a început în urmă cu mai bine de 15 ani. Publicaţia germană Zeit Online a readus în actualitate subiectul “adevăratei mame” a lui Vladimir Putin, prezentând un reportaj despre modul în care Putin ar fi încercat să-şi ascundă originile reale.

Discuţiile au început în anul 2000, înainte ca Putin să devină preşedintele Rusiei. Atunci, un oficial cecen pe nume Rustam Daudov, ce lucra în Georgia, a intrat în posesia unor informaţii potrivit cărora Vladimir Putin ar avea o altă mamă naturală, informează ziare.com.

ADVERTISEMENT

Vera Putin, o femeie ajunsă la vârsta de 89 de ani, din satul georgian Metehi, susţine că este mama adevărată a lui Vladimir Putin, pe care l-a născut şi apoi înstrăinat pe când acesta avea vârstă de 10 ani. Femeia spune că prin prin intermediul unor rude îndepărtate a dat pe Putin celor care au devenit părinţii recunoscuţi oficial de preşedintele Rusiei.

Rustam Daudov avea declaraţiile presupusei mame reale pe o casetă video, iar în 2000 a încercat să le exploateze pentru a împiedica alegerea lui Putin în funcţia de preşedinte al Rusiei şi îndepărtarea trupelor ruseşti din Cecenia. El a luat astfel legătura cu afaceristul cecen Zia Bajaiev şi cu jurnalistul rus Artiom Borovic, care ar fi urmat să transmită subiectul în presă. Aceştia erau aşteptaţi la Tbilisi, însă avionul în care se aflau a explodat la scurt timp de la decolare. Tatăl lui Artiom Borovic a acuzat serviciile secrete din Rusia pentru acest accident, dar autorităţile ruse au susţinut că avionul a explodat în urmă unei erori tehnice.

ADVERTISEMENT

Vera Putin, femeia care povestea în anul 2000 cu lux de amănunte cum l-ar fi crescut pe Vladimir, pe care îl alintă “Vova”, locuieşte şi astăzi în acelaşi sat georgian, fiind îngrijită de fiicele sale.

putins-mother-460-1134361c-465x390

Dacă în trecut discuta cu presa, astăzi este extrem de atentă, iar familia sa explică motivul pentru care nu mai vrea să dea ochii cu jurnaliştii.

ADVERTISEMENT

“Nu trebuie să va pierdeţi timpul vorbind cu mama mea. Nu îi este permis să spună ceva. I s-a interzis să mai vorbească cu jurnaliştii. Au speriat întreg satul. Erau de la serviciile secrete”, afirmă Luba, una dintre fiicele Verei Putin.

Această a menţionat că în urmă cu mai mulţi ani, doi bărbaţi şi două femei au sosit la locuinţa familiei, susţinând că sunt poliţişti, respectiv asistente. Ei au luat mostre de sânge de la bătrână, iar apoi au dispărut. Luba spune că făceau parte din serviciile secrete, care au dorit să facă un test ADN.

ADVERTISEMENT

“Nimeni de aici nu se îndoieşte de faptul că Vladimir Puţin este fiul mamei mele”, garantează Luba, chiar dacă nu a văzut niciodată rezultatul testului de sânge.

Sursă: www.evz.ro

ADVERTISEMENT