News

Andi Moisescu, confirmat cu COVID-19. Care este starea prezentatorului Pro TV

31.10.2020 | 14:26
Andi Moisescu confirmat cu COVID19 Care este starea prezentatorului Pro TV
Andi Moisescu, confirmat cu COVID-19. Care este starea prezentatorului Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a mărturisit în urmă cu foarte puțin timp că a fost confirmat cu noul tip de coronavirus. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, unde prezentatorul Pro TV a precizat care este starea sa de sănătate. 

Moderatorul emisiunii „Apropo TV” a intrat în izolare pentru o perioadă de două săptămâni, după ce a aflat că a fost infectat cu COVID-19. În momentul de față vedeta nu are niciun simptom specific virusului din China, însă cu toate acestea va lua o pauză de la proiectele sale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, juratul show-ului „Românii au talent” nu va mai realiza în perioada următoare celebrele sale Podcast-uri, având totodată încredere că va trece cu bine peste această încercare la care a fost supus, mai ales că va ține cont de toate recomandările medicale.

Andi Moisescu are coronavirus. Cum se simte vedeta postului Pro TV

„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv, cu Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare.

ADVERTISEMENT

În acest moment nu am niciun fel de simptom ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare! 

Din motive lesne de înțeles, până mă reorganizez puțin, voi lua o mică pauză și de la Podcast-uri. Mulțumirile mele pentru înțelegere sunt inevitabile”, a scris Andi Moisescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a acestei vești nefericite prezentatorul trebuie să stea departe și de echipa de filmare a show-ului de talent unde este coleg cu Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

Filmările pentru „Românii au talent” au început în urmă cu doar două săptămâni, Andi Moisescu fiind confirmat pozitiv la testul cu COVID-19 în a șasea zi, după ce în ultima perioadă jurații au fost în Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Sezonul 11 al emisiunii de la Pro TV este în plină fază de preselecții, caravana urmând să ajungă în perioada următoare în orașe mari din țară, printre care se numără Constanța, Galați, Iași, Craiova, Timișoara, Cluj Napoca și Brașov.

ADVERTISEMENT