Life

Andra, afectată de comentariile răutăcioase. Ce spune despre operațiile estetice

Andra, rănită de mesajele dure din partea fanilor săi. Artista a vorbit despre intervenții estetice și kilogramele în plus.
17.07.2023 | 10:05
Andra afectata de comentariile rautacioase Ce spune despre operatiile estetice
Andra, rănită de mesajele dure din partea fanilor săi. Artista a vorbit despre intervenții estetice. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra a recunoscut că este afectată de comentariile răutăcioase. Ce spune despre operațiile estetice, dar și despre dietele pe care le-a încercat de-a lungul anilor. Jurata de la Românii au talent are foarte mare grijă de imaginea sa.

Andra, rănită de mesajele dure din partea fanilor săi. Artista a vorbit despre intervenții estetice

Andra este rănită adesea de mesajele dure din partea fanilor săi. Artista a vorbit despre intervenții estetice, subliniind că nu îi place să se compare cu alte femei. Soția lui Cătălin Măruță crede că e mai importantă sănătatea decât aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a lăsat de ceva vreme în urmă grijile legate de ceea ce va spune lumea din jurul său. În plus, vedeta nu se mai supără când este întrebată despre diete, asta pentru că a încercat foarte multe până acum.

A avut senzația că trebuie să poarte măsura XS la haine și că trebuie să apară numai în costum de baie dacă este cântăreață, însă într-un târziu a început să se aprecieze pentru cine este și cum este, deși nu este un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg.

ADVERTISEMENT

„E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață.

Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu. Nu știu dacă voi fi pentru totdeauna persoana fără intervenții estetice, dar deocamdată recunosc că aș evita medicii și orice intervenție, chiar și neinvazivă.

ADVERTISEMENT

Sunt speriată de proceduri, de injecții, de orice. Aș vrea să evit durerea fizică pe cât posibil. Poate mă voi răzgândi cândva, nu știu”, a declarat Andra într-un interviu pentru revista viva.ro.

Andra, atentă la rutina zilnică

Andra este o femeie atentă la rutina zilnică și nu trece peste nicio etapă, indiferent că este dimineața devreme sau seara târziu. Vedeta de la Pro TV își începe ziua cu o demachiere cu apă micelară, apă tonică și apoi aplică o cremă hidratantă.

ADVERTISEMENT

Masajul profund la ten nu lipsește, iar o dată pe săptămână folosește o mască de tip șervețel. De asemenea, artista folosește cremă cu factor de protecție, indiferent de anotimp, pentru a evita petele pigmentare și îmbătrânirea tenului.

ADVERTISEMENT