Life

Delia și Andra Măruță, făcute praf de celebrul stilist Ovidiu Buta. Ce a zis despre vedetele de la Antena 1 și Pro TV

Delia și Andra Măruță au fost făcute praf de celebrul stilist Ovidiu Buta. Și nu doar vedetele de la Antena 1 și Pro Tv s-au ales cu critici dure.
23.05.2023 | 14:32
Delia si Andra Maruta facute praf de celebrul stilist Ovidiu Buta Ce a zis despre vedetele de la Antena 1 si Pro TV
Delia și Andra Măruță, făcute praf de celebrul stilist Ovidiu Buta. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia și Andra Măruță au ajuns să fie făcute praf de faimosul stilist Ovidiu Buta. Vedetele de la Antena 1 și Pro Tv au fost aspru criticate pentru ținutele lor și nu au fost singurele. Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost și ele aduse în discuție.

Ovidiu Buta, despre vestimentația Deliei și a Andrei Măruță

Ovidiu Buta a vorbit despre ținutele vedetelor, dar și despre ”tragediile” vestimentare din ultima perioadă. Acesta susține că multe persoane vor să fie diferite, însă nu își dau seama ce greșeli majore ajung să facă la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Celebrul stilist a oferit un interviu dur celor de la cancan.ro în care a vorbit și despre modul în care se îmbracă Delia Matache și Andra Măruță. Nici Mihaela Rădulescu și Andreea Marin nu au scăpat de criticile acestuia.

În ceea ce o privește pe Andra Măruță, stilistul spune că vedeta ar fi bine să țină cont de anumite limite. Aceasta ar încerca să preia o parte din stilul Deliei, ori al Mihaelei Rădulescu. Greșeala este însă că acesteia nu i se potrivește nimic din acest tipar.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Buta o cataloghează pe Andra ca fiind o persoană clasică. Pe de altă parte, aceasta face tot posibilul să meargă către o cu totul altă zonă. Iar rezultatul nu este tocmai unul atât de plăcut.

Tocmai din acest motiv, stilistul este de părere că vedetele ar fi bine să își impună niște limite vestimentare. Nicio schimbare radicală de acest gen nu ajută, ci din contră, poate să afecteze imaginea cu mult mai mult.

ADVERTISEMENT

”Aia nu mai e Andra”

„Marea tragedie vestimentară în țara asta, când vine vorba despre vedete, ține de faptul că multe dintre aceste fătuci sau băieței cred că ei sunt altfel decât sunt cu adevărat. (…) Gen Andreea Marin. Sau Andra, soția lui Măruță. Andra, prin definiție, este o personalitate clasică.

Adică ea arată foarte bine într-o cămașă albă și o pereche de blugi. Dar când cineva se ambiționează și o duce într-o categorie gen dramatică, adică genul de femeie care vrea să fie văzută sub orice formă, gen Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Adică genul de femeie care nu vrea să fie ignorată sau o duce într-o zona fashionistă, gen Delia, cu toate că ea e creativă, ei, acum înțelegi că aia nu mai e Andra. (…) Adică, scuză-mă. Nu e nimeni Madonna în România. Nu e nimeni Rihanna. Adică, hai să stăm pe stilul nostru și o să ne fie viața foarte bună. ”, a dezvăluit stilistul, pentru cancan.ro.

Ovidiu Buta spune că este treaba stilistului să facă lucrurile mai ușoare, De asemenea, o vedetă trebuie la rândul ei să își cunoască limitele, astfel încât să nu iasă din ele, pentru că nu va aduce niciun beneficiu la imaginea ei.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire