Life

Andra Gogan, la gala premiilor Oscar 2022. Cum a apărut un videoclip al vloggeriței pe ecrane: „Am fost foarte, foarte fericiți”

Andra Gogan a fost prezentă la gala premiilor Oscar 2022 prin intermediul unui videoclip postat pe contul ei de TikTok, urmărit de milioane de oameni.
31.03.2022 | 00:55
Andra Gogan la gala premiilor Oscar 2022 Cum a aparut un videoclip al vloggeritei pe ecrane Am fost foarte foarte fericiti
Cum a apărut Andra Gogan la gala premiilor Oscar 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Gogan a ajuns pe scena galei premiilor Oscar 2022, în cadrul unui videoclip pe care l-a realizat pe TikTok. În clipul video se poate auzi melodia reprezentativă a unuia dintre filmele câștigătoare din acest an.

Andra Gogan, la gala premiilor Oscar 2022

Este vorba despre filmul animat Encanto, care a fost desemnat câștigător la categoria cea mai bună animație. Vloggetița este populară și pe TikTok, acolo unde o urmăresc peste 9,5 milioane de oameni.

ADVERTISEMENT

Tânăra le-a atras atenția organizatorilor premiilor Oscar 2022 prin videoclipul pe care l-a postat pe platforma de socializare, bazat pe melodia reprezentativă a filmului animat Encanto.

Andra Gogan a fost contactată de organizatorii galei din acest an. Aceștia au întrebat-o dacă este de acord ca videoclipul ei de pe TikTok să apară pe ecranele de la premiile Oscar, în cazul în care Encanto va câștiga. Vloggerița a acceptat imediat propunerea.

ADVERTISEMENT

„Am primit un mail de la cei care dau Premiile Oscar și au spus că TikTok-ul meu e așa simpatic încât l-au ales pentru a fi pe ecran în caz că filmul Encanto câștigă Oscarul, că era nominalizat. (…)

Am fost foarte, foarte fericiți. (…)  A câștigat Encanto premiul pentru cea mai bună animație și pe scenă, clipul meu a apărut în fața tuturor.

ADVERTISEMENT

Acolo era un show, iar pe ecranul imens au fost mai multe TikTok-uri, printre care și al meu. Eu așa zic, că am fost pe scena Oscarului, într-un video!”, a declarat Andra Gogan la Antena Stars, notează spynews.ro.

Artista a fost onorată de oportunitatea care i s-a oferit. A muncit foarte mult până să-i iasă clipul video, însă totul a meritat, din moment ce a avut ocazia să apară la gala premiilor Academiei Americane de Film.

ADVERTISEMENT

„Am făcut TikTok-ul ăsta de vreo 20 de ori până ne-a ieșit și uite că nu a fost sacrificiul în zadar.”, a adăugat Andra Gogan.

Andra Gogan este idolul copiilor și adolescenților în mediul online. Este una dintre cele mai urmărite vloggerițe, cu peste un milion de abonați pe YouTube. Contul de TikTok este urmărit de peste 9,5 milioane de persoane. Astfel, vloggerița se plasează pe primul loc al artiștilor români în topul global.

ADVERTISEMENT