Life

Andra Gogan, tarife amețitoare pe OkyToky! Câți bani încasează vedeta pentru un minut de discuții video cu fanii ei

Andra Gogan este vedeta care are cel mai mare tarif pe rețeaua de socializare OkyToky, cea mai nouă platformă dedicată starurilor.
04.04.2023 | 19:15
Andra Gogan tarife ametitoare pe OkyToky Cati bani incaseaza vedeta pentru un minut de discutii video cu fanii ei
Andra Gogan e cea mai bine plătită vedetă din România pe rețeaua OkyToky / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra Gogan este una dintre zecile de vedete înscrise deja în rețeaua OkyToky. Vedeta din România este unul dintre starurile care s-au înscris pe platforma în care fanii pot discuta direct cu idolii lor. E adevărat, nu o face fără să încaseze bani frumoși, Andra Gogan fiind plătită regește.

Andra Gogan are tarife uriașe pe rețeaua OkyToky

Andra Gogan are tarife cât se serioase când vine vorba de colaborarea cu rețeaua OkyToky. Rețeaua, dedicată fanilor care vor să vorbească cu vedetele, influencerii sau alți specialiști, percepe însă niște tarife pentru fiecare minut petrecut în compania vedetei favorite.

ADVERTISEMENT

Iar Andra Gogan, una dintre cele mai urmărite personalități din lumea online din întreaga lume, este ”scumpă” la vorbă. Mai exact, fanii care vor să stea de vorbă cu ea trebuie să îndeplinească anumite condiții. În primul rând, să obțină o programare cu vedeta care, și așa, este ocupată până peste cap.

Discuția dintre Andra Gogan și fanii ei de pe OkyToky durează un minimum de 5 minute. Iar fanii ei trebuie să plătească, pentru fiecare minut, suma de 30 de dolari. Adică un minimum de 150 de dolari pentru a vorbi cu starul în carne și oase.

ADVERTISEMENT

Prețul, deși poate părea mare, este justificat de cea mai nouă rețea de socializare prin prisma faptului că Andra Gogan chiar este un star internațional. Trebuie amintit că artista este vlogger, cântăreață, voice-over și o personalitate foarte iubită de adolescenții și copiii din România.

Activă pe toate platformele online, ea a reușit să creeze o comunitate uriașă, având milioane de urmăritori. Andra Gogan a intrat de două ori în Guinness World Records pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și pentru „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.

ADVERTISEMENT

În martie 2023, a fost invitată ca star în Los Angeles și a câștigat premiile Nickelodeon Kids’ Choice pentru România. Ea a fost declarată de gazdele evenimentului „Cea mai iubită vedetă românească”.

Ce alte celebrități de la noi sunt în rețeaua OkyToky! Au tarife mai mici decât Andra Gogan

Dacă Andra Gogan încasează 30 de dolari pentru fiecare minut în care vorbește direct cu vreunul dintre milioanele ei de fani, alte celebrități de la noi au onorarii mai mici. Astfel, Sânziana Buruiană încasează 10 dolari pe minut, iar Nelson Mondialul, 2 dolari.

ADVERTISEMENT

Roxy, fosta câștigătoare de la Bravo, ai Stil de la Knal D s-a înscris și ea pe OkyToky. Vedeta percepe un tarif de 5 dolari pentru fiecare minut petrecut online cu fanii ei. Un alt influencer celebru, Maria Andria, convertit în coach de intimitate, percepe tot 5 dolari pe minut. Totuși discuția trebuie să dureze minimum 20 de minute.

Revelația tinerei generații de tiktokeri, provocatoarea CleoRose este cunoscută drept deschizătoare de drumuri în ceea ce privește coachingul de intimitate și video dating. Ea încasează, pentru o discuție în direct cu fanii sau cu cei care vor să învețe de la ea, minimum 150 de dolari.

Ce este OkyToky?

OkyToky este cea mai nouă platformă de socializare la nivel mondial. Lansată recent și în limba română, rețeaua propune o metodă inedită pentru oamenii obișnuiți care vor să ia legătura cu idolii lor. Mai exact, cei care își doresc cu adevărat să vorbească cu starurile există posibilitatea să aibă parte de o ședință de discuție privată. Ședința este video, deci fanii își și pot vedea vedeta favorită.

Metoda e simplă. Se creează un cont OkyToky, se atașează cardul, și, în schimbul unei sume care variază între 2 și 100 de dolari pe minut, se poate intra în direct cu vedeta dorită. Este, în fapt, ”rețeaua de telefonie privată a vedetelor”.

ADVERTISEMENT