Life

Câţi bani se câştigă, de fapt, pe reţelele de socializare. Andra Gogan, la un pas să-l bată pe Selly

Câți bani se câștigă din rețelele de socializare. Andra Gogan a făcut dezvăluiri despre veniturile sale. Artista, la un pas să-l bată pe Selly.
16.03.2023 | 22:19
Cati bani se castiga de fapt pe retelele de socializare Andra Gogan la un pas sal bata pe Selly
Câţi bani se câştigă, de fapt, pe reţelele de socializare. Sursa foto: Instagram, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra Gogan a dezvăluit câți bani câștigă lunar, o bună parte din veniturile sale fiind din activitatea pe rețelele de socializare. Artista are și alte proiecte, cum ar fi colaborări sau concerte.

Câți bani se câștigă din rețelele de socializare. Dezvăluirile făcute de Andra Gogan

În ziua de astăzi, platformele sociale îi ajută pe mulți utilizatori să obțină surse generoase de venit. Mulți creatori de conținut trăiesc din veniturile pe care le obțin din YouTube sau Tik Tok. Printre aceștia se numără și Andra Gogan.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă de doar 24 de ani este urmărită de peste 10 milioane de oameni doar pe Tik Tok, iar pe YouTube are 1,76 de abonați. Tânăra este și actriță și cântăreață, iar recent a câștigat un premiu la Nickelodeon Kids’ Choice Awards, care a avut loc în Los Angeles.

Andra Gogan cântă de la vârsta de 3 ani și dansează de la 8, fiind foarte iubită de copii și adolescenți. În afară de activitatea de pe rețelele sociale, tânăra susține regulat concerte. De asemenea, a fost și vocea unor personaje din desenele animate.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă câștigă mulți bani din rețelele de socializare, artista a oferit un răspuns cât se poate de sincer. Din Tik Tok sau Instagram, veniturile nu sunt foarte mari, spre deosebire de YouTube.

“În afară se câștigă cel puțin de 10 ori mai mult. La noi, este puțin mai ciudățel, nu se câștigă pe Tik Tok sau pe Instagram, de abia pe Youtube se câștigă o sumă așa și așa”, a declarat ea pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de conținut câștigă bani frumoși și din concerte sau colaborări. Cu toate acestea, suma nu este una fixă. Există și luni în care câștigă mai mult sau mai puțin.

“Câștig la fel de bine și din concerte. Banii mei sunt adunați din concerte, din vocile puse la desene, din colaborări cu brandurile. Se câștigă mai bine sau mai prost, de la lună la lună.

ADVERTISEMENT

Se poate câștiga și o mie de euro, dar se pot câștiga și către 10 000 de euro sau mai sus”, a mai dezvăluit Andra Gogan pentru sursa menționată anterior.

Ce sfat le dă Andra Gogan oamenilor

Vedeta îi încurajează pe oameni să-și promoveze afacerile pe Tik Tok. Deși nu se câștigă atât de mult pe cât ar crede alte persoane, această platformă ar putea fi de mare ajutor atunci când vine vorba de promovare.

“Câștigă, așa e (n.r. Selly câștigă 20.000 de euro pe lună)! Eu încurajez pe toată lumea ca, pe lângă job-ul pe cire-l fac să mediatizeze și să-și creeze un cont unde să-și promoveze afacerea, orice vârstă ar avea.

O fabrică de pânie, un magazin de haine, orice poți să promovezi pe Tik Tok. Dar, nu se câștigă cum se zice!”, a mai spus ea.

Născută pe 17 aprilie 1998 în Buzău, Andra Gogan și-a început încă din copilărie cariera muzicală. A intrat de două ori în Cartea Recordurilor pentru “Cel mai lung concert live susținut de un copil” și  “Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.

Este creatoare de conținut pe YouTube de opt ani, iar în prezent este populară pe Tik Tok. De-a lungul anilor, tânăra și-a creat o comunitate imensă în mediul online. Andra Gogan se numără printre cei mai urmăriți vloggeri de la noi din țară.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie