Life

O nouă rețea de socializare care face furori în toată lumea a ajuns în România! Frații Tate, vedetele platformei

O nouă rețea de socializare care promite să facă furori în toată lumea e în România. Platforma în care poți vorbi direct cu vedetele arată că frații Tate sunt cei mai căutați.
30.03.2023 | 15:00
O noua retea de socializare care face furori in toata lumea a ajuns in Romania Fratii Tate vedetele platformei
Frații Tate sunt doriți pe cea mai nouă rețea de socializare din lume, ajunsă în România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

OkyToky este platforma care îți permite să vorbești în privat cu un specialist, influencer, vedetă, consultant sau orice altă persoană într-un mod facil, fără să trebuiască să utilizezi platforme terțe. Lansată și în România, platforma își dezvăluie surpriza: Frații Tate sunt cei mai solicitați pentru conversații private.

Noua rețea de socializare a ajuns în România! Frații Tate, doriți online

OkyToky.com este cea mai nouă rețea de socializare din lume. Ajunsă în România, platforma propune o metodă inedită pentru oamenii obișnuiți de a intra în contact cu vedetele favorite. Mai exact, ei se poat înscrie, pentru câteva minute, la o discuție privată cu celebritățile preferate, contra unei sume de bani.

ADVERTISEMENT

Iar din datele consultate de FANATIK, în acest moment, pe platforma de socializare cele mai cerute nume sunt cele ale fraților Tate. Andrew și Tristan Tate sunt deja vedetele rețelei. Doar că, din păcate pentru fanii lor, momentan sunt imposibil de contactat.

”Personalitate globală a rețelelor sociale Andrew Tate, un cetățean american și britanic, a devenit faimos ca pionier în marketingul influence. Andrew Tate, supranumit Cobra Tate, este descris de rabinul Sikdar în „The Independent” drept o figură de cult, interzisă pe toate rețelele de socializare, cu excepția Twitter.

ADVERTISEMENT

Nu poate fi sunat prin OkyToky momentan, pentru că este arestat într-o închisoare din România”, este descrierea făcută de noua rețea de socializare la cererea miilor, poate chiar zecilor de mii, de oameni care vor să discute cu el.

”Tristan Tate, supranumit Talisman Tate, este un influencer american-britanic, celebru în întreaga lume. Figură iconică, Tristan este fratele lui Andrew Tate și este considerat un playboy de top printre milionarii lumii. Nu poate fi sunat prin OkyToky momentan, pentru că este arestat într-o închisoare din România”, se arată la descrierea lui Tristan, pe OkyToky.

ADVERTISEMENT

Frații Tate așteptă eliberarea

Chiar dacă, momentan, sunt închiși în România, Andrew și Tristan Tate sunt nerăbdători ca arestul preventiv să fie înlocuit cu o măsură mai ușoară. Iar reprezentanții OkyToky sunt, pare-se, la fel de nerăbători ca ei să fie eliberați.

Mai exact, controversații frați Tate vor fi, imediat după eliberare, invitați să semneze un contract baban. Desigur vor fi invitați de către noua rețea de socializare, care are sediul principal în Londra, să răspundă apelurilor date de fanii lor din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Frații Tate sunt în arest preventiv încă de la începutul acestui an. Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Până acum, fiecare cerere de eliberare condiționată a fost refuzată de magistrați.

Cum merge OkyToky?

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, procedura de funcționare a celei mai noi rețele de socializare este cât se poate de simplă. Se deschide un cont, se atașează unui card, iar apoi tot ce e de făcut este să îți cauți vedeta favorită.

Contra unei sume care poate varia de la 1 la 100 de dolari, poți programa o ședință de discuții, privată, cu celebritatea preferată. Este, practic, ”rețeaua de telefonie privată a vedetelor”. Trebuie precizat că, începând cu data de 30 martie, rețeaua de socializare OkyToky are și o variantă în limba română.

ADVERTISEMENT