Life

Andra Măruță și fiul ei, David, au rupt internetul în două cu un recital împreună: „Cea mai mare bucurie”

Andra Măruță și David, fiul ei, au cântat împreună pe Instagram și, în doar câteva minute, postarea a creat un impact uriaș.
13.07.2021 | 11:59
Andra Maruta si fiul ei David au rupt internetul in doua cu un recital impreuna Cea mai mare bucurie
Andra Măruță, alături de fiul ei, David. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Măruță și David ar putea susține oricând un concert! Cea mai recentă postare a cântăreței i-a convins pe fanii ei că și-ar dori să îl vadă pe scenă pe fiul artistei, care se pricepe destul de bine la mânuit chitara.

Cântăreața le-a făcut o surpriză de proporții urmăritorilor de pe Instagram. Vedeta a postat un videoclip în care a cântat melodia „Stand by me” de la Ben E. King împreună cu băiatul ei.

ADVERTISEMENT

David a acompaniat-o pe mama lui la chitară, iar artista a spus că a devenit melodia ei preferată și asta datorită fiului ei.

Andra Măruță, mini-recital online cu fiul ei, David

„Aceasta este noua mea melodie preferată. De ce? Pentru că @marutadavid îmi face cea mai mare bucurie: mă acompaniază la chitară! Cine ar veni la concert să ne vadă împreună?”, a scris Andra Măruță pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În nici o oră, videoclipul cu Andra și David cântând a strâns, atenție, peste 20.000 de vizualizări. Fanii îndrăgitei vedete au fost copleșiți de emoție când i-au văzut pe cei doi în această ipostază.

Oamenii care o admiră pe Andra au ținut să îi felicite în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Instagram. Cele mai multe aprecieri s-au îndreptat de data aceasta către David, al cărui talent a fost descoperit acum de o țară întreagă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Fanii cântăreței, topiți după David și Eva

„Vă iubesc!; Frumoși și talentați; Aș veni la concert mai ales la voi; Sunteți minunați; Dumnezeu să vă binecuvânteze sufletele”, sunt câteva din sutele de comentarii pe care le-a primit cântăreața.

Și Eva Măruță este destul de populară pe rețelele de socializare. Mezina familiei are parte de un succes colosal pe Youtube și TikTok.

ADVERTISEMENT

Micuța Eva are propriul ei canal de Youtube, iar vlogurile sale sunt dintre cele mai urmărite din România. De altfel, recent Eva a primit butonul de Youtube de la platforma video de socializare pentru numărul mare de abonați și de vizualizări.

Eva are peste 160.000 de subscriberi pe această platformă. Și fratele ei vine din urmă, acesta având deocamdată doar 24.000 de subscriberi.

Cel mai recent clip postat pe pagina de Youtube a Evei a fost unul în care micuța și-a cerut iertare de la tatăl său pentru că a făcut o boacănă.

 

ADVERTISEMENT