ADVERTISEMENT
Life

Andra Măruță și fiul ei, David, au rupt internetul în două cu un recital împreună: „Cea mai mare bucurie”

Andra Măruță și David, fiul ei, au cântat împreună pe Instagram și, în doar câteva minute, postarea a creat un impact uriaș.
Autor: Dan Suta | 13.07.2021 | 11:59
Andra Măruță și fiul ei, David, au rupt internetul în două cu un recital împreună: „Cea mai mare bucurie”
Andra Măruță, alături de fiul ei, David. Foto: Instagram

Andra Măruță și David ar putea susține oricând un concert! Cea mai recentă postare a cântăreței i-a convins pe fanii ei că și-ar dori să îl vadă pe scenă pe fiul artistei, care se pricepe destul de bine la mânuit chitara.

ADVERTISEMENT

Cântăreața le-a făcut o surpriză de proporții urmăritorilor de pe Instagram. Vedeta a postat un videoclip în care a cântat melodia „Stand by me” de la Ben E. King împreună cu băiatul ei.

David a acompaniat-o pe mama lui la chitară, iar artista a spus că a devenit melodia ei preferată și asta datorită fiului ei.

ADVERTISEMENT

Andra Măruță, mini-recital online cu fiul ei, David

„Aceasta este noua mea melodie preferată. De ce? Pentru că @marutadavid îmi face cea mai mare bucurie: mă acompaniază la chitară! Cine ar veni la concert să ne vadă împreună?”, a scris Andra Măruță pe Instagram.

În nici o oră, videoclipul cu Andra și David cântând a strâns, atenție, peste 20.000 de vizualizări. Fanii îndrăgitei vedete au fost copleșiți de emoție când i-au văzut pe cei doi în această ipostază.

ADVERTISEMENT

Oamenii care o admiră pe Andra au ținut să îi felicite în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Instagram. Cele mai multe aprecieri s-au îndreptat de data aceasta către David, al cărui talent a fost descoperit acum de o țară întreagă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Fanii cântăreței, topiți după David și Eva

„Vă iubesc!; Frumoși și talentați; Aș veni la concert mai ales la voi; Sunteți minunați; Dumnezeu să vă binecuvânteze sufletele”, sunt câteva din sutele de comentarii pe care le-a primit cântăreața.

ADVERTISEMENT

Și Eva Măruță este destul de populară pe rețelele de socializare. Mezina familiei are parte de un succes colosal pe Youtube și TikTok.

Micuța Eva are propriul ei canal de Youtube, iar vlogurile sale sunt dintre cele mai urmărite din România. De altfel, recent Eva a primit butonul de Youtube de la platforma video de socializare pentru numărul mare de abonați și de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Eva are peste 160.000 de subscriberi pe această platformă. Și fratele ei vine din urmă, acesta având deocamdată doar 24.000 de subscriberi.

Cel mai recent clip postat pe pagina de Youtube a Evei a fost unul în care micuța și-a cerut iertare de la tatăl său pentru că a făcut o boacănă.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!