ADVERTISEMENT
Life

Andra Mihail de la Chefi la Cuțite, adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenții are fosta concurentă

Andra Mihail de la Chefi la Cuțite a spus adevărul despre operațiile estetice. Fosta concurentă a recunoscut totul pentru fani.
Autor: Andreea Stanaringa | 03.06.2021 | 12:56
Andra Mihail de la Chefi la Cuțite, adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenții are fosta concurentă
Andra Mihail de la Chefi la Cuțite, adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenții are fosta concurentă. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Andra Mihail le-a spus fanilor adevărul despre operațiile estetice. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a primit această întrebare și a decis să fie sinceră cu internauții.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul show-ului culinar de la Antena 1. Andra a făcut parte din echipa mov, condusă de Chef Cătălin Scărlătescu. 

Fosta concurentă a decis să organizeze o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii au profitat din plin de acest lucru.

Andra Mihail de la Chefi la Cuțite, adevărul despre operațiile estetice

Andra Mihail a vorbit despre operațiile estetice după ce a fost întrebată de fani dacă și-a făcut, într-adevăr, modificări la nivelul feței.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite i-a cucerit pe telespectatori cu frumusețea ei și cu farmecul aparte, dar și cu talentul culinar.

Întrebată dacă și-a făcut intervenții estetice, Andra a oferit imediat un răspuns. Tânăra a declarat că singurul lucru pe care l-a făcut a fost să-și injecteze acid hialuronic în buze.

Andra Mihail de la Chefi la Cuțite
Andra Mihail, adevărul despre operațiile estetice. Sursa foto: Instagram

Deși este una dintre cele mai frumoase concurente care au participat la cooking show-ul de la Antena 1, Andra Mihail nu are iubit, după cum a recunoscut pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Andra Mihail este foarte iubită de fani după participarea la îndrăgita emisiune, dovadă fiind numărul de urmăritori de pe Instagram, peste 24.000.

Fanii au fost devastați atunci când tânăra a fost eliminată, însă Andra le-a explicat că este fericită că a reușit să ajungă până în acest punct.

ADVERTISEMENT

Andra Mihail și Alexandra Stan, prietene la cataramă

Andra Mihail a declarat că este prietenă foarte bună cu Alexandra Stan. Cele două se cunosc din copilărie și aveau chiar și o formație muzicală împreună, „Barbie”.

În plus, amândouă au locuit pe aceeași stradă în Constanța și au trăit momente minunate, fiind prietene de aproape o viață.

ADVERTISEMENT

„Am avut formație când eram mici, ne-am născut pe aceeași stradă, suntem prietenie de 27 de ani, ne-am făcut formație, se numea Barbie, țineam concerte la mine în curte, tăiam bilete, le luam banii și ce strângeam cumpăram pâine cu parizer, cu salam…”, a declarat Andra Mihail la Xtra Night Show.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!