News

Anunțul momentului pentru clienții Hidroelectrica. Ce trebuie să facă toți cât mai repede, e vorba despre plata facturii

Anunțul momentului pentru clienții Hidroelectrica. Este vorba despre plata facturii. Ce trebuie să facă aceștia într-un timp cât mai scurt?
25.04.2024 | 08:43
Anuntul momentului pentru clientii Hidroelectrica Ce trebuie sa faca toti cat mai repede e vorba despre plata facturii
Anunțul momentului pentru clienții Hidroelectrica. Sursă foto: Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clienții Hidroelectrica primesc o informare de ultimă oră. Este vorba despre plata facturii, iar pentru un calcul corect și pentru o sumă reală, este nevoie ca aceștia să facă cât mai repede acest lucru.

Anunțul momentului pentru clienții Hidroelectrica

Toți clienții Hidroelectrica trebuie să știe ce au de făcut la finalul lunii aprilie. Pentru un calcul corect la facturi, este nevoie ca aceștia să transmită indexul în cel mai scurt timp. În caz contrar, factura lunară poate fi ceva mai mare.

ADVERTISEMENT

Este bine cunoscut faptul că pentru un calcul corect la energie, dar și la gaze, indexul este esențial. Iar clienții care uită să îl transmită vor avea de plătit o sumă estimată și nicidecum una corectă.

În anumite cazuri poate fi vorba despre o factură mai mare, în timp ce în altele poate fi vorba despre sume mai mici. Mai apoi, când vor transmite indexul corect, vor avea de plată o altă sumă.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă neapărat clienții

Cum se transmite indexul și ce trebuie să știe clienții Hidroelectrica? Transmiterea indexului se face în intervalul 24-28 aprilie 2024. Astfel, clienții au cinci zile la dispoziție să transmită cifrele.

Acesta poate fi comunicat în mod gratuit la un număr de telefon pus la dispoziție de companie. Astfel, este foarte simplu pentru clienții Hidroelectrica să facă acest lucru. Iar pentru cei care nu se descurcă, există și un număr de telefon pentru serviciul Call Center.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că în luna februarie a avut loc o schimbare în ceea ce privește perioade de citire a indexului. Multe persoane au fost induse în eroare și tocmai din acest motiv, este esențial să știm datele corecte.

Hidroelectrica are în prezent în jur de 600.000 de clienți. De altfel, compania este cel mai mare producător de energie din România. Iar o mulțime de persoane au ales să semneze un contract aici.

ADVERTISEMENT

Mai există însă și alte companii din care oricine poate alege, în funcție de preferințe. Și în aceste cazuri însă, indexul trebuie transmis la timp astfel încât factura primită la final de lună să fie una corectă.

ADVERTISEMENT