Life

Andra și Cătălin Măruță, mesaje emoționante de ziua lui David. Micuțul a împlinit 10 ani

16.03.2021 | 22:32
Andra si Catalin Maruta mesaje emotionante de ziua lui David Micutul a implinit 10 ani
Zi de sărbătoare în familia Măruță. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

David, băiețelul Andrei și al lui Cătălin Măruță, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 10 ani și a fost sărbătorit cum se cuvine, chiar dacă petrecerea a avut loc în sânul familiei, fără invitați, din cauza restricțiilor impuse în timpul pandemiei Covid-19.

Nu au lipsit nici mesajele emoționante publicate pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor, care au avut astfel ocazia să-i transmită micuțului toate gândurile lor bune. Însoțite, bineînțeles de nenumărate like-uri și inimioare.

ADVERTISEMENT

De altfel, micuțul adoră lumea online-ului, este la curent cu toate noutățile și atât de expansiv încât mămica, mândră nevoie, mare, nu exclude ca într-o bună zi să-i calce pe urme, chiar dacă „are în cap meserii noi în fiecare zi”.

Sărbătoare în familia Măruță. David a împlinit 10 anișori

La multi ani, fiul meu iubit! De 10 ani mă gândesc în fiecare clipă la binele tău și nu mă voi opri niciodată! Te iubesc!”, a scris Andra cu puțin timp în urmă pe contul său de Instagram. Dar să aveți impresia că îndrăgitul prezentator TV s-a lăsat mai prejos într-o zi atât de specială.

ADVERTISEMENT

David, îți mulțumesc că mă faci să îmi doresc să fiu mai bun! Vreau să fiu un tată așa cum meriți tu, copil minunat! La mulți ani! Te iubesc până la cer și înapoi”, i-a transmis și Cătălin Măruță băiețelului său.

„Unii idealizează relația noastră. În toată familia există tensiuni”

În altă ordine de idei, credeți că o căsnicie ca a lor e lipsită de griji? Ei bine, veți fi surprinși să aflați că apar și momente tensionate, dar iubirea care îi leagă le dă mereu puterea de a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți.

În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui, cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele.

ADVERTISEMENT

Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: ”Uite, atunci ne-am certat! A  zis asta și asta!”.

Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată, niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a dezvăluit Andra într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT