Life

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță câștigă deja bani frumoși, din social media: “Pentru ei este o joacă”

03.03.2021 | 14:11
Copiii Andrei si ai lui Catalin Maruta castiga deja bani frumosi din social media Pentru ei este o joaca
Eva și David Măruță calcă deja pe urmele părinților celebri. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Părinți celebri, copii populari! Andra și Cătălin Măruță și-au transformat deja fetița și băiatul în vedete pe social media, în ciuda gurilor rele care au judecat decizia celor doi de a le da acces copiilor pe rețelele de socializare.

Eva (5 ani și 8 luni) și David (10 ani) au  conturi populare pe Instagram, iar vloggurile în care apar înregistează milioane de vizualizări. Care este realitatea din spatele deciziei de a le oferi celor mici ocazia de a se exprima pe social media? Andra mărturisește că ambele conturi de Instagram sunt gestionate atât de ea, cât și de Cătălin Măruță, iar cei mici au acces limitat pe paginile de socializare.

ADVERTISEMENT

Eva și David Măruță, vedete pe Instagram

„Eva și David nu au acces nerestricționat la social media și nu sunt atât de conștienți ca noi de popularitatea paginilor sau conturilor noastre. Pentru ei este o joacă și așa vreau să rămână până mai cresc și poate atunci social media va face parte din profesia lor. (…)

Dacă ai conturi pe social media cu mulți urmăritori, la fel cum dacă mulți oameni îți ascultă muzica sau îți urmăresc filmele, dacă ești actor, nu înseamnă că trebuie să pierzi contactul cu realitatea. E important să știi cine ești, cum ești, să nu intri în capcana comparării permanente cu alții sau în cea a filtrelor, fie că vorbim de cosmetizarea fizicului sau a vieții, în general”, a mărturisit Andra pentru numărul din martie al revistei Unica.

ADVERTISEMENT

Andra spune că ambii copii au acces restricționat la social media

Când intenținează Andra să le ofere celor mici acces nerestricționat la social media? Ei bine, nici măcar ea nu știe, după cum mărturisește.

„Nu știu, cred că noi, părinții, descoperim și luăm decizii în diverse etape ale creșterii lor. Nu aș fi putut să îți spun dinainte când voi considera că David se poate uita la televizor, la desene animate, de exemplu, dar am hotărât într-o zi că e destul de mare să se uite puțin, din când în când. Așa va fi, probabil, și cu conturile lor de social media”, spune cântăreața.

ADVERTISEMENT

Eva Măruță este urmărită pe Instagram de 297.000 de urmăritori, în timp ce fratele ei, David, are puțin peste 80.000 de urmăritori.

În spatele acestor cifre se află și posibilitatea de a monetiza paginile lor, lucru pe care atât Eva, cât și David îl fac deja. La o simplă privire pe paginile lor de Instagram se poate observa că cei mici fac deja reclamă mai multor produse.

ADVERTISEMENT