Life

Andra Volos de la Puterea dragostei a luat-o de la zero. Motivul absenței din online din ultimele zile

13.01.2021 | 14:25
Andra Volos de la Puterea dragostei a luato de la zero Motivul absentei din online din ultimele zile
Andra Volos a fost concurentă în primul sezon Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei le-a dat o mare veste fanilor de pe Instagram. Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D le-a explicat de ce a lipsit din mediul online în ultima vreme, arătându-se fericită, dar și puțin epuizată, gata de o nouă viață în 2021.

Ex-iubita lui Bogdan Mocanu s-a mutat în casă nouă și, potrivit propriilor declarații, a trebuie să cumpere totul de la zero, pornind de la furculiță și cuțit.

ADVERTISEMENT

Blondina a promis că va face un super-vlog cu locuința ei după ce se va așeza și le va arăta tuturor noul ei cămin.

Andra Volos de la Puterea dragostei s-a mutat în casă nouă

„Probabil vă întrebați de ce am lipsit de pe Instagram și nu am mai fost activă și nu mi-a mai mers gura țaca-țaca-țaca, dar zilele astea m-am mutat, nu știu dacă ați aflat sau nu. 

ADVERTISEMENT

În fiecare zi fac cumpărături și e foarte greu și obositor să începi totul de la zero, de la furculiță și cuțit. Când o să fie totul gata o să pregătesc un super-vlog pentru voi. Mi-a fost dor să fac vloguri. Am filmat în mare parte, dar să stați pe aproape că o să revin pe Youtube”, le-a transmis Andra Volos urmăritorilor de pe Instagram.

Fosta concurentă nu abuzează de promovări pe Instagram

Andra a reușit să capete suficientă popularitate în urma participării la Puterea dragostei astfel încât tânăra se întreține singură. Tânăra nu abuzează de promovări pe Instagram, chiar dacă are o serie de oferte, ci vrea să își construiască o imagine departe de ceea ce Oana Zăvoranu ar numi, de pildă, drept ”mocangeală”.

ADVERTISEMENT

Andra pozează pentru diferite branduri de haine, iar în ultimul an a apărut în mai multe videoclipuri ale unor cântăreți cunoscuți de la noi.

Fosta iubită a lui Dani Mocanu câștigă bani frumoși din styling, dar și de pe urma vlogurilor sale, acolo unde și-a găsit o nișă în fața căreia să se adreseze. Vedeta are peste 500.000 de urmăritori pe Instagram.

ADVERTISEMENT