Life

Andra Volos de la Puterea dragostei, dezbrăcată în pat. Imaginea care i-a cucerit pe fani

18.02.2021 | 14:48
Andra Volos de la Puterea dragostei dezbracata in pat Imaginea care ia cucerit pe fani
Andra Volos de la Puterea dragostei, din ce în ce mai senzuală. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei s-a afișat dezbrăcată în pat pe contul ei de Instagram, iar imaginea i-a cucerit pe fanii blondinei.

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu e tot mai lipsită de inhibiții, iar ipostazele în care apare extrem de sexy sunt la ordinea zilei pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

În cea mai nouă fotografie postată de Andra Volos, vedeta Kanal D apare dezbrăcată în pat, acoperită doar de pilotă, făcând reclamă la o firmă de decorațiuni interioare.

Andra Volos de la Puterea dragostei, dezbrăcată pe Instagram

„Ador; Vai de mine; Te iubesc; Ești superbă; Cel mai dulce caracter, te pup, prințeso”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fani la imaginea publicată de Andra Volos, care a strâns peste 40.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Despărțirea de Bogdan Mocanu i-a priit destul de bine fostei concurente de la Puterea dragostei. Popularitatea ei a crescut, iar astăzi e una din cele mai urmărite tinere de pe Instagram, având peste 500.000 de urmăritori.

Lucrurile s-ar fi așezat pentru ea și din punct de vedere amoros, căci fata ar fi întâlnit un bărbat care a cucerit-o definitiv, un tip al cărui nume începe cu litera S, despre care nu a vrut să dea prea multe detalii.

ADVERTISEMENT
andra volos puterea dragostei
Fosta concurentă de la Puterea dragostei, dezbrăcată în pat. Foto: Instagram

Blondina iubește din nou

„Da, iubesc. Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp, confirmând că și-a refăcut viața după despărțirea de Mocanu.

Andra Volos a suferit foarte mult în timpul relației cu Bogdan. Cei doi s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori în anul 2020, însă în cele din urmă și-au dat seama că nu mai pot continua împreună.

ADVERTISEMENT

Se pare că gelozia a fost motivul principal care a dus la ruptura definitivă dintre cei doi, Andra susținând în repetate rânduri că Bogdan a înșelat-o. Chiar și Mocanu a recunoscut la un moment dat că îi plac prea mult femeile și nu poate fi fidel unei singure fete.

 

ADVERTISEMENT