Sport

Andrea Compagno nu dezarmează că e rezervă la FCSB: „Dau totul mereu!”

Andrea Compagno a vorbit despre statutul de rezervă la FCSB. Atacantul italian nu dezarmează și susține că va da maxim întotdeauna.
26.07.2023 | 17:22
Andrea Compagno nu dezarmeaza ca e rezerva la FCSB Dau totul mereu
Andrea Compagno a vorbit despre statutul de rezervă de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a prefațat meciul tur dintre CSKA 1948 Sofia și FCSB din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League. Atacantul italian a fost trecut pe banca de rezerve în acest sezon, însă susține că nu este afectat. Golgheterul roș-albaștrilor din sezonul trecut a vorbit și despre revenirea lui Vlad Chiricheș.

Andrea Compagno a subliniat importanța „dublei” cu CSKA 1948 Sofia

FCSB debutează în noul sezon al cupelor europene pe stadionul „Vasil Levski” împotriva celor de la CSKA 1948 Sofia, miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30. Andrea Compagno este conștient de importanța meciului cu bulgarii și speră să obțină un rezultat pozitiv pentru ca vicecampioana să aibă o misiune mai dificilă la retur.

ADVERTISEMENT

”În fiecare meci e presiune, suntem la FCSB, nu contează că joci cu Dinamo, sau e meci de calificare. Meciul cu CSKA 1948 Sofia este foarte important pentru noi. Ştim ce trebuie să facem, trebuie să facem un meci bun, pentru ca meciul retur să fie un meci uşor”, a declarat Andrea Compagno, conform as.ro.

Partida retur dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf”, joi, 3 august, de la ora 21:30. Meciul de la București se va juca fără spectatori. Dacă trece de bulgari, echipa lui Elias Charalambous o va înfrunta în turul al treilea preliminar pe FC Nordsjaelland.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno nu dezarmează că e rezervă la FCSB: „Dau totul mereu!”

Andrea Compagno nu a fost în lotul FCSB-ului la victoria împotriva lui FCU 1948 Craiova, scor 3-1 în prima etapă a sezonului, din cauza unei clauze între Gigi Becali și Adrian Mititelu. În etapa a doua, la derby-ul cu Dinamo, golgheterul din sezonul trecut al roș-albaștrilor a intrat la pauză în locul lui Băluță.

„(n.r – despre statutul de rezervă) Nu mă interesează asta. Dacă joc 5, 10 minute, o repriză, încerc să dau totul. Aşa am făcut mereu”, a mai spus Andrea Compagno. Ulterior, italianul a vorbit despre revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno este încântat de transferul roș-albaștrilor, fiind convins că experiența din Serie A a lui Vlad Chiricheș o va ajuta pe echipa lui Charalambous. „Transferul lui Chiricheş este unul foarte important. Sezonul trecut a jucat în Serie A. Nu trebuie să spun eu cât de important este.

Noi suntem foarte fericiţi că o să-l avem alături. S-a antrenat cu noi. E un om foarte bun. Eu mă uit mereu în Serie A, a jucat la echipe mari din Italia, Napoli, Sassuolo”, a mai spus Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că are ofertă pentru Compagno: „Am cerut 2 milioane”

Gigi Becali a dezvăluit, în direct, la FANATIK SUPERLIGA că a primit o ofertă din Țările de Jos pentru Andrea Compagno. Patronul de la FCSB a anunțat câți bani vrea în schimbul atacantului italian.

„Am cerut 2 milioane şi am primit o ofertă din Olanda pentru Compagno de 1 milion şi jumătate, de la o echipă de primă ligă, Heerenveen. Eu am cerut două milioane, poate ne ducem la 1,6 milioane. Vedem. 

Pe Compagno l-am lăsat la 1,6 milioane de euro. Nu am primit niciun răspuns, așteptăm. Mi-a plăcut cum a intrat Compagno cu Dinamo”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,67 este cota pentru „2” la meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB

ADVERTISEMENT