Sport

Cum a reușit FCSB să subordoneze tot fotbalul românesc: „Au jucat de frica lui Gigi Becali” Ce trebuie să facă ceilalți patroni

FCSB a reușit să câștige meciul cu Farul Constanța, scor 2-1, meci în care formația lui Gigi Becali a reușit să câștige campionatul după o pauză de 9 ani.
29.04.2024 | 14:47
Cum a reusit FCSB sa subordoneze tot fotbalul romanesc Au jucat de frica lui Gigi Becali Ce trebuie sa faca ceilalti patroni
Cum a reușit FCSB să subordoneze tot fotbalul românesc: „Au jucat de frica lui Gigi Becali” Ce trebuie să facă ceilalți patroni. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB este campioana României în sezonul 2023 – 2024. Formația lui Gigi Becali s-a impus în meciul cu Farul Constanța, scor 2-1, adjudecându-și astfel un nou titlu după o pauză de 9 ani de zile.

Cum a reușit FCSB să subordoneze tot fotbalul Românesc: „Au jucat de frica lui Gigi Becali”

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit cum a reușit FCSB să devină campioana României după o pauză de 9 ani de zile.

ADVERTISEMENT

Întrebat de Horia Ivanovici, moderatorul show-ului MAX Profețiile lui Mitică, care este secretul ce a dus la un nou titlu pentru formația din București, Mitică Dragomir a declarat că: „Jucătorii FCSB-ului au jucat de frica lui Gigi Becali. Știau că Gigi o să iasă la televizor să-i critice dacă rezultatele nu vor fi bune”

Omul de afaceri a mai vorbit la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO, despre ce trebuie să facă un patron din România pentru a avea succes în fotbal.

ADVERTISEMENT

„În primul trebuie să te faci respectat. Să știi că Gigi Becali nu bagă groaza în ei. El este respectat pentru că se ține de cuvânt, respectă contracte și dă salariile la timp.

Patronii care întârzie plățile ar trebui să se lase. Nu o să mai fie respectat de fotbaliști. Dacă a venit data de salariu, păi dă-i salariu la jucător, bagă-le în cont ca să nu murmure. Doar așa poți avea ascendent asupra lor”, a mai spus Mitică Dragomir la Max Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: „Eu luam bani de acasă ca să plătesc salariile jucătorilor”

Dumitru Dragomir, fostul conducător al echipei de fotbal Victoria București, echipă desființată în anul 1990, a declarat că nu a întârziat niciodată cu salariile jucătorilor pe vremea când acesta era finanțator la clubul din București.

Ba mai mult, omul de afaceri a dezvăluit că obișnuia să ia bani din casă pentru a putea achita salariile fotbaliștilor, bani pe care ulterior îi recupera de la club.

ADVERTISEMENT

„Eu când am fost conducător luam bani de la mine de acasă ca să plătesc salariile jucătorilor. Eu achitam 20-30 de milioane prime ca să nu murmure, dar nu lăsam niciodată să treacă o zi ca să nu-și primească banii. N-ai cum să te dai la el când jucătorul spune că-i este foame. Mie nu mi-a zis niciodată un fotbalist asta.

Nimeni nu se trage de șireturi cu tine când ești respectat. Gigi Becali a mai avut jucători pe care i-a chemat la palat, dar Gigi nu se trage de șireturi cu jucătorii, este destul de serios, mai ales în ultimii 20 de ani”, a mai declarat Dumitru Dragomir la Max Profețiile lui Mitică.

Cum a reușit FCSB să subordoneze tot fotbalul românesc

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Android 15 va avea o funcție nouă. Anunțul a fost făcut de Google
Android 15 va avea o funcție nouă. Anunțul a fost făcut de Google
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze