Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrea Mandorlini, meci decisiv la CFR: „Neluțu Varga nu era mulțumit! A fost all-in”

Andrea Mandorlini a fost aproape de ultimul meci la CFR Cluj, însă victoria cu Farul Constanța, scor 3-1, l-a ajutat să își păstreze poziția.
31.10.2023 | 12:15
Andrea Mandorlini meci decisiv la CFR Nelutu Varga nu era multumit A fost allin
Andrea Mandorlini a fost aproape de ultimul meci la CFR Cluj, însă victoria cu Farul Constanța, scor 3-1, l-a ajutat să își păstreze poziția.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat duelul de acasă cu Farul Constanța, scor 3-1. După 14 etape, ardelenii au urcat pe locul secund și sunt la un punct în spatele liderului, FCSB. Pentru Andrea Mandrolini a fost un meci decisiv la CFR Cluj, unde tehnicianul italian a riscat enorm, dar a reușit să ia cele trei puncte.

Vivi Răchită, despre echipa “bărbaților” de la CFR Cluj

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, s-a discutat despre ultimul duel al rundei 14 din SuperLiga. Valeriu Răchită susține că CFR Cluj a devenit echipa care era în urmă cu câteva sezoane. Însă. formația lui Gheorghe Hagi nu a fost completă, iar o parte dintre jucătorii de bază au lipsit.

ADVERTISEMENT

“Da, chiar și Hagi a spus. ‘V-am spus că nu o să ne mai batem la titlu anul acesta’. Hagi a jucat fără jumătate din echipă. Larie, Băluță, Nedelcu, Kiki. Nu are lotul CFR-ului sau FCSB-ului. Eu îi văd în play-off. Au început bine meciul, gol frumos dat de Budescu.

CFR a devenit echipa aceea de bărbați, despre care zicea Gigi acum un an, doi. O echipă cu talie, cu bărbați adevărați și de la 5-6 puncte, uite că au ajuns la un punct”, a spus Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini, meci decisiv la CFR

Din informațiile FANATIK, Horia Ivanovici a spus că pentru Andrea Mandorlini putea să fie un meci decisiv la CFR Cluj, duelul cu Farul. Formația ardeleană a pierdut puncte importante în fața celor de la Dinamo și Oțelul Galați. Puncte cu care echipa lui Neluțu Varga ar fi ocupat, după 14 etape, primul loc în clasament.

“O echipă foarte curajos făcută de Mandorlini. Așa am auzit din culise, nu am ceva oficial, dar știți că noi la FANATIK suntem cam buni pe informații. Dacă nu bătea aseară, era în mare pericol Mandorlini. Nu știu, neapărat, dacă îl dădea afară aseară.

ADVERTISEMENT

Haideți să facem o socoteală scurtă. Gândiți-vă că au făcut două egaluri cu Dinamo și cu Oțelul. Altfel, aveau 34 de puncte. Dacă băteau FCSB în meciul direct, aveau 37 și FCEB 28. Erau la 9 puncte. Eu vorbesc prin prisma lui Neluțu Varga, care se săturase.

Păi te ține în șah Dinamo, pe care îi bate toată lumea. Mie Oțelul îmi place, jos pălăria, dar e o echipă corectă și atât. Nemulțumirea celor de la CFR, rostită în culise, era acoperită. Însă, Mandorlini joacă curajos ieri, face primul 11 curajos. Mi s-a părut all-in. N-a mai mers pe Deac, a jucat cu cei mai în formă jucători”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Comparația dintre FCSB și CFR Cluj: “Asta înseamnă să ai antrenor”

În finalul discuției de la FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită a făcut o comparație între FCSB și CFR Cluj: “Eu am fost la meciul cu Petrolul și la FCSB nu era antrenor pe bancă. M-a șocat gestul din minutul 91, când l-a schimbat pe Băluță cu Compagno, când acest ‘politician’ Ilie Haralambie (n.r. Elias Charalambous) îi făcea semn lui Băluță să se așeze pe teren. Să stea jos și să tragă de timp. Și l-a băgat pe Compagno care a luat mingea și s-a dus direct în colț. A călcat pe minge și de acolo au primit gol. 

Spunea Gigi că la 2-0 ce faci, nu te mai duci să ataci. Du-te și dă gol că nu e Steaua aia pe care o cunosc eu și unde a jucat și Florin. Noi în anii 90 când eram la Steaua și aveam 2-0, păi mergeam să mai dăm 3, 4, 5-0. Nu e ADN-ul acesta. Ei ce vor? La 2-0 să se retragă și să stea acolo. Mare greșeală. Uite, Mandorlini la 2-1 s-a dus și a dat gol, 3-1. Pentru că e antrenor. Asta spus. Ce înseamnă o echipă cu antrenor și una fără”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Andrea Mandorlini, în pericol să fie dat afară de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT