Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât de vinovat e Mandorlini pentru ultimele rezultate? „Să nu creadă asta jucătorii”

Cristi Balaj a explicat cât de vinovat este Andrea Mandorlini pentru ultimele rezultate ale CFR-ului. Ardelenii nu au profitat de pasul greșit al FCSB.
24.10.2023 | 12:16
Cat de vinovat e Mandorlini pentru ultimele rezultate Sa nu creada asta jucatorii
Cât de vinovat este Andrea Mandorlini pentru rezultatele CFR-ului din ultimele etape. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ratat ocazia de a se apropia la un singur punct de liderul FCSB. Ardelenii au remizat pe teren propriu, scor 0-0 cu Oțelul Galați, în etapa a 13-a, iar Cristi Balaj, președintele fostei campioane, a tras concluziile la FANATIK SUPERLIGA.

Cât de vinovat e Mandorlini pentru ultimele rezultate? „Să nu creadă asta jucătorii”

CFR Cluj nu a profitat de pașii greșiți făcuți în această etapă de FCSB, Universitatea Craiova și Rapid. Deși a pornit favorită atât cu Dinamo, cât și cu Oțelul Galați, formația finanțată de Neluțu Varga a reușit doar două remize împotriva celor două echipe nou-promovate.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a precizat la FANATIK SUPERLIGA că vina pentru ultimele rezultate aparține întregii echipe, de la conducere, până la jucători și antrenor. „Toți suntem vinovați. Și noi, cei de lângă echipă și staff. Probabil trebuia să facem diferit unele lucruri.

Să țipăm, nu trebuia să fim aceeași băieți buni, trebuia să le asigurăm condiții mai bune decât le-am oferit și nu în ultimul rând sunt vinovați jucătorii împreună cu staff-ul.

ADVERTISEMENT

Nu există unul care să scape. Dacă vreun jucător își imaginează că schimbăm antrenorul pentru că unul sau doi jucători au anumite mofturi o să aibă surprize.

„Nu meritam să pierdem. Mergem prea mult”

În primul rând, noi încercăm să vedem ce se întâmplă pe teren. Nu o dată s-a întâmplat și voi știți destul de bine ca un antrenor să pregătească ceva și în teren să se joace altceva.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat și acest lucru. Nu meritam să pierdem. Mergem prea mult”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA. Dacă ar fi obținut victorii cu Dinamo și Oțelul Galați, CFR Cluj ar fi fost lider cu un punct peste FCSB.

Cristi Balaj, verdict în cazul lui Ciprian Deac: „El trebuie să spună dacă mai poate”

Ciprian Deac a fost titular pentru CFR Cluj în meciul din Gruia cu Oțelul Galați (0-0). Jucătorul în vârstă de 37 de ani a fost înlocuit de Andrea Mandorlini în minutul 65 cu Evgen Konoplyanka. Ucraineanul a bifat doar a treia apariție în tricoul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

„El trebuie să spună (n.r. dacă mai poate). Deac nu a fost sub nivelul echipei aseară, dar așteptăm de la jucătorii importanți să aducă un plus. El este un jucător important.

Un lucru este cert, nu a fost sub nivelul echipei. Chiar dacă are o vârstă mai înaintată. Ne-am minți dacă am spune că a excelat vreun jucător”, au fost cuvintele lui Cristi Balaj.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire duminică, 29 octombrie, ora 10:30, la o ediție specială după Petrolul – FCSB. Emisiunea poate fi urmărită în premieră luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cât de vinovat este Mandorlini pentru ultimele rezultate ale CFR-ului

ADVERTISEMENT