Sport

Andrea Mandorlini, sincer după CFR Cluj – FCSB 1-1: “Pe final au fost mai buni”

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, consideră că echipa sa merita victoria. Ce spune despre o eventuală plecare din Gruia.
11.12.2023 | 07:30
Andrea Mandorlini sincer dupa CFR Cluj  FCSB 11 Pe final au fost mai buni
Andrea Mandorlini e la al șaselea meci consecutiv fără victorie pe banca lui CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini a tras concluziile după CFR Cluj – FCSB 1-1. Antrenorul italian admite totuși că liderul a făcut un meci bun, mai ales în partea a doua.

Andrea Mandorlini: „Ne-a lipsit ceva în seara asta, dar rezultatul de egalitate este echitabil”

Andrea Mandorlini e de părere că CFR Cluj putea să ia un avantaj consistent încă din prima repriză: „Am jucat contra unei echipe puternice, cred că avantajul a fost meritat. Puteam face 2-0, dar ei au început să joace. Ne-a lipsit ceva în seara asta, dar rezultatul de egalitate este echitabil”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian a explicat de ce a recurs la mai multe modificări în echipa de start cu FCSB: „Am avut ceva jucători obosiți și a trebuit să facem câteva schimbări tactice”.

CFR-ul a dominat-o categoric pe FCSB în primele 20 minute, iar Mandorlini crede că jucătorii săi trebuiau să profite de acele momente: „Dacă reușeam să marcăm golul de 2-0 era foarte bine, dar îi felicit pe cei de la FCSB pentru că pe final au fost mai buni”.

ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie pe banca lui CFR Cluj: „Când mi se va spune să nu mai fiu aici, nu voi mai fi”

Andrea Mandorlini nu se bucură de faptul că Universitatea Craiova și Rapid au pierdut puncte: „Sincer, rezultatele altora nu mă interesează. Campionatul e lung, dificil, dar nu sunt mulțumit. Îmi doream să câștigăm în această seară, mai ales că am ratat și câteva șanse importante”.

În privința postului său, italianul nu are emoții, în ciuda crizei în care se află echipa: (Vă temeți că o să fiți înlocuit?) Nu mă interesează aceste discuții, eu sunt aici. Când mi se va spune să nu mai fiu aici, nu voi mai fi”, a spus tehnicianul, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ratat șansa să se apropie la două puncte de FCSB după derby-ul din Gruia. În ultimele două etape din 2023, echipa lui Andrea Mandorlini va juca Sepsi Sfântu Gheorghe în deplasare, iar în Gruia va veni apoi rivala Universitatea Cluj.

FCSB acuză arbitrajul după 1-1 cu CFR Cluj

Elias Charalambous a avut un discurs în antiteză cu Andrea Mandorlini și a fost extrem de iritat la final: „A fost un gol clar. Dacă VAR-ul a greșit, arbitrul a mers din nou la VAR s-a uitat și a dat fault.

ADVERTISEMENT

Pentru mine e clar că cineva a decis astăzi să nu câștigăm. N-am vorbit niciodată de arbitraj, dar dacă azi nu vorbesc m-aș simți stupid. De asta m-ați văzut așa nervos azi”.

ADVERTISEMENT