Sport

Elias Charalambous, exploziv: „Cineva a decis să nu câștigăm. M-aș simți stupid să nu vorbesc de arbitraj”

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, declarații incendiare după CFR Cluj - FCSB 1-1. Acuză o conspirație la golul lui Florinel Coman.
10.12.2023 | 22:43
Elias Charalambous exploziv Cineva a decis sa nu castigam Mas simti stupid sa nu vorbesc de arbitraj
Elias Charalambous are trei meciuri consecutive fără victorie pe banca FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a vorbit în termeni pozitvi despre jocul echipei, chiar dacă CFR Cluj – FCSB s-a terminat indecis, scor 1-1, iar vicecampioana a ratat șansa să detașeze la opt puncte de ardeleni.

Elias Charalambous, discurs acid după: CFR Cluj – FCSB 1-1: „Cineva a decis să nu câștigăm astăzi”

Elias Charalambous consideră că FCSB merita victoria în meciul din Gruia și a avut un discurs fără precendent: „În primul rând vreau să îmi felicit jucătorii. Au arătat o atitudine foarte bună, mai ales când au fost conduși”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului consideră că reușita de excepție a lui Florinel Coman a fost anulată din cauza faptului că mijlocașul i-ar fi înjurat pe arbitri: „Sunt mândru de ei și nu înțeleg. Îmi pare rău pentru Florinel Coman că a marcat, dar golul a fost anulat. Nu am cuvinte să spun. Probabil a fost taxat pentru că a înjurat. 

A fost un gol clar. Dacă VAR-ul a greșit, arbitrul a mers din nou la VAR s-a uitat și a dat fault. Pentru mine e clar că cineva a decis astăzi să nu câștigăm”.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, declarații fără precendent la FCSB: „Dacă azi nu vorbesc de arbitraj m-aș simți stupid”

Elias Charalambous a evitat de fiecare dată să comenteze arbitrajul, însă de această dată e convins că FCSB a fost sabotată de Sebastian Colțescu: „N-am vorbit niciodată de arbitraj, dar dacă azi nu vorbesc m-aș simți stupid. De asta m-ați văzut așa nervos azi”.

Ce s-a întâmplat la faza reclamată de antrenorul cipriot? Florinel Coman a reușit să îl învingă pe Sava cu șut de efect din afara careului, însă Sebastian Colțescu a revenit asupra fazei. Centralul a mers să verifice faza la VAR și a considerat că Valentin Crețu l-a faultat în prealabil pe Philip Otele.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman și-a cerut scuze pentru ieșirea sa la finalul partidei și a făcut o promisiune: „Nici nu au fost nervi, a fost totul super. S-a anulat golul, nu știu ce a fost, dar nu am ce să spun. Îmi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi prezint scuzele domnului Bîrsan (n.r. – arbitrul Marcel Bîrsan) și îmi promit mie că nu voi mai face niciodată așa ceva.

S-a văzut urât, mi-a fost rușine, îmi pare rău, o spun cu toată sinceritatea, nu se va mai întâmpla. O să mă vedeți doar ca la acest meci, nu voi mai comenta nimic. Am prins un șut foarte bun, din păcate nu a fost gol”.

ADVERTISEMENT
1,72 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - Hermannstadt