Sport

Gigi Becali, detalii despre transferurile FCSB. A renunțat la aducerea unui jucător, dar a rezolvat cu altul: „A semnat pe 5 ani!”

Gigi Becali a dezvăluit care este ultimul transfer al FCSB. S-a înțeles deja cu clubul și cu jucătorul. Vine din SuperLiga.
10.12.2023 | 23:24
Gigi Becali detalii despre transferurile FCSB A renuntat la aducerea unui jucator dar a rezolvat cu altul A semnat pe 5 ani
Gigi Becali a vorbit despre sfârșitul lumii. Patronul FCSB a venit cu previziuni sumbre pentru omenire. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit în direct după CFR Cluj – FCSB și a detonat bomba. Baba Alhassan, mijlocașul central al lui FC Hermannstadt a semnat cu vicecampioana României.

Gigi Becali l-a luat pe Baba Alhassan de la Hermannstadt: „Să îl bage cu noi dacă vor”

Gigi Becali a dezvăluit la Digi Sport ultima mutare a FCSB: „Vine mâine la vizita medicală. Cluburile au semnat contractul de transfer. Trebuie să semneze și el. Ne-am înțeles și mâine vine impresarul să îl parafăm. 99% e făcut, sunt oameni de onoare și nu au cum să se sucească. 

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB nu crede că jucătorul din Ghana va evolua în meciul din etapa viitoare: „Nu poți să faci așa ceva că e jucătorul lor. Ei vor spune, noi vi-l dăm, dar la anul nu joacă cu noi. Ei pun condiții, că e al lor. Să îl folosească cu noi, dar nu cred. Dup-aia să zică că e blat. Cum să joci împotriva ta? 

Dacă vor să-l bage, să îl bage. Ce mă interesează pe mine. Jucătorul nu vrea el probabil să mai joace. Dacă ne dă gol ce să facem. Nu ne interesează pe noi. Mai luăm un atacant și cu asta-basta”.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Alhassan l-ar putea ajuta și pe Compagno: „Sau dacă vine ‘Babalahasan’ o să jucăm cu el 4-3-3, dar nu ne despărțim de Compagno fără bani. Dacă îl cumpără cineva. Dacă l-am luat pe ăsta de la Iași e posibil să joace Compagno.

Deci e posibil să nu mai iau atacant și să schimb sistemul. Poate să joace și Coman atacant, Phelipe în stânga și Băluță în stânga. E adevărat, sunt câțiva jucători, Rotariu, Ganea, Crețu, vreo 4-5 jucători de care o să ne despărțim. Vedem în ce condiții”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui David Ankeye: „E jucătorul mai mult de viitor, nu acum. Nu cred că îl mai luăm”

FANATIK a dezvăluit că FCSB a pus ochii pe David Ankeye, însă Becali nu mai e așa convins că îl va transfera în această iarnă: „Ăla e jucător mai mult de viitor, nu acum. Eu vreau un atacant de 26-27 de ani care să mă ajute să iau campionatul și să mă duc în grupele Ligii Campionilor și apoi să ieșim în primăvară. Nu cred că îl mai luăm”.

Becali a declarat ca va mai aduce și un fundaș dreapta care să îl înlocuiască pe Valentin Crețu: „O să mai aduc încă un fundaș, dar nu vă spun de care fundaș, ca să nu vă prindeți. Un fundaș dreapta vreau să aduc. Și mai vreau un atacant. Punct. E posibil să mai iau și alții”.

ADVERTISEMENT

Despre ținta FCSB-ului a scris tot FANATIK în premieră. Mihai Stoica a recunoscut și el interesul pentru Nana Antwi: „Fundaşul acela de bandă dreapta, pe care l-a văzut Gigi la Urartu, da, ok, e adevărat”.

Florin Vulturar urmărește alți doi jucători pentru Gigi Becali în Albania: „S-a dus să vadă un atacant și un mijlocaș”

Florin Vulturar, finul lui Gigi Becali, a plecat din nou în misiune să urmărească alte două ținte ale FCSB: „Acum e impresarul plecat în Albania să vadă un atacant și un mijlocaș. Trebuie să avem mai mulți că îi dau afară după 6 luni. Eu îi pun la muncă. Vreau să aduc mai mulți”.

Becali se felicită pentru transferul unui alt jucător: „L-am adus bine pe Băluță care face cât trei. Este extraordinar. Cu Alhassan pe 5 ani am făcut contract. Sunt unii talentați și nu mai fac pe un 1-2 ani. Așa și cu Phelipe care e brazilian și talentat”. 

ADVERTISEMENT