Life

Andreea Antonescu, adevărul despre experiența Survivor România. Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor: „Nu vă puteți imagina”

Andreea Antonescu a spus adevărul despre experiența pe care a trăit-o la Survivor România. Fosta faimoasă a dezvăluit ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.
02.07.2021 | 22:54
Andreea Antonescu adevarul despre experienta Survivor Romania Ce se intampla de fapt in spatele camerelor Nu va puteti imagina
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a vorbit despre experiența de la Survivor România. Deși a stat puțin peste o lună în competiția sportivă de la Kanal D, artista a avut timp să-și facă o părere despre ce înseamnă condițiile grele din Dominicană.

Experiența a ajutat-o să-și dea seama că viața are multe lucruri bune de oferit și a învățat foarte multe în perioada petrecută în echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, adevărul despre experiența Survivor România

Andreea Antonescu a declarat că întotdeauna s-a considerat o persoană curajoasă, însă perioada petrecută la Survivor România a făcut-o să-și dea seama de multe lucruri.

Vedeta spune că acum vede lucrurile dintr-o altă perspectivă și că apreciază mai mult tot ceea ce trăiește. Situațiile inedite cu care s-a confruntat în competiție reprezzintă partea care i-a plăcut cel mai mult cântăreței.

ADVERTISEMENT

„Dintotdeauna m-am considerat o persoană curajoasă, dar aceste două experiențe m-au făcut să realizez cât sunt de puternică, de fapt! (…) Mi-am dat seama de cât de frumoasă este viața mea!

Văd totul cu alți ochi, profit la maximum de orice secundă și apreciez mai mult tot ce trăiesc astăzi. M-am confruntat cu situații cu care nu m-am întâlnit vreodată, ceea ce mi-a plăcut cel mai tare!”, a declarat Andreea Antonescu pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor

Andreea Antonescu a mai spus că ceea ce s-a petrecut în jungla din Dominicană nu este complet redat la TV. Condițiile de la Survivor România au fost extrem de grele pentru toți concurenții, lucru confirmat și de membra trupei Andre.

Fosta faimoasă a mai spus că traseele sunt mult mai mari în realitate și că ceea ce se vede la televizor este doar o mică parte din ce se întâmplă în realitate.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a mai spus că este nevoie de un psihic foarte puternic pentru a face față la o astfel de provocare.

„Vreau să încep prin a spune că tot ce se întâmplă acolo și tot ce se vede la televizor este sută la sută real. A fost pentru prima dată când am realizat că, în realitate, traseele sunt mult mai mari decât să văd la televizor.

(…) Vreau să înțelegeți că, la televizor, sunt difuzate doar patru ore, patru zile pe săptămână, în condițiile în care noi stăm pe insulă 24 din 24, șapte zile pe săptămână!

(…) Nu vă puteți imagina cum este să dormi pe scânduri, să nu ai dușuri, gel de duș, săpun, șampon, să te plouă când dormi, să nu ai haine de schimb, să ai practic… nimic!”, a mai spus fosta concurentă de la Survivor România.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată